Zo vermoeiend is het moederschap

Zo vermoeiend is het moederschap
  • in Moeder
  • 0
  • 11015
  • 15/04/2022

Het moederschap is niet alleen een roze wolk, het is ook flink vermoeiend. Vooral de eerste twee jaar ben je behoorlijk in touw. Fotografe Anna Ogier-Bloomer maakte foto’s van zichzelf om te laten zien hoe vermoeiend het moederschap kan zijn.

Na de geboorte van haar dochter besloot Anna de eerste twee jaar van het moederschap vast te leggen met haar eigen camera. Ze wilde een realistische blik geven op het moederschap. Dus niet alleen de mooie momenten werden vastgelegd, ook de pijnlijke en meest vermoeiende momenten komen voorbij.

Lees ook:
25 gedachten die elke moeder met veel te weinig slaap herkent

De fotoserie kreeg de titel ‘Letdown’ en is volgens Anna “het meest moeilijke, maar het meest betekenisvolle werk dat ik ooit heb gemaakt.”

moederschap

 

moederschap

Bron: Popsugar.com

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50