Zo schattig: brandweermannen en hun baby

Zo schattig: brandweermannen en hun baby

Even zwijmelen hoor. Deze foto met brandweermannen en hun baby’s… Binnen een jaar werden zeven vaders van hetzelfde brandweercorps vader. Hoe schattig is dat!

Om dat te vieren werd er een fotoshoot van de mannen met hun baby’s (vijf meisjes en twee jongens) georganiseerd. De foto werd door Melanie Todd, getrouwd met brandweerman Dusty Todd als eerste op social gedeeld en ging compleet viraal. Volgens haar was het niet met opzet gedaan dat er binnen en jaar zoveel baby’s in hetzelfde team werden geboren. “We zijn allemaal jonge volwassenen en we zijn gewoon in die fase van ons leven.”

Volgens een andere brandweerechtgenote voelt het als een grote familie en is het fijn om elkaar te steunen mocht dat nodig zijn.

Heb jij dat ook weleens meegemaakt dat er op je werk of in de buurt heel veel vader of moeder zijn geworden rond dezelfde tijd?

Bron: HuffingtonPost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

8 leden zijn nu online
Aanmelden