Zo ruim je speelgoed op in een handomdraai

Zo ruim je speelgoed op in een handomdraai

Rust, ruimte en regelmaat. Het is de basis van ieder huishouden met kinderen. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig heeft Sunware voor het jonge gezin onder andere twee opbergoplossingen speciaal voor de kinderkamer ontwikkeld: de Basic Kubus Box en de Speelgoedbox. Om opbergen nog leuker te maken worden er twee schattige opbergboxen met dierenprints aan deze Sigma home collectie toegevoegd.

Onmisbaar in de kinderkamer: Kubus Box & Speelgoedbox

Een vloer vól speelgoed. Maar hoe krijg je het snel opgeruimd? Met de Speelgoedbox van Sunware. Door de tuitvorm die iets buiten de kast steekt, zie je meteen welk speelgoed in welke bak zit en gaat opbergen makkelijker dan ooit. Ook de Kubus Box is een musthave in de kinderkamer. Deze box is ontworpen voor de kast met vierkante open vakken. De box past precies in de open ruimte en heeft geïntegreerde handgrepen waardoor je heel makkelijk spulletjes opbergt en tevoorschijn haalt. Speelgoedbox (27L) en de Kubus Box (25L) zijn verkrijgbaar in roze, blauwgrijs, zwart en wit.

Vrolijke beestenboel

Hoe leuk kan opbergen zijn? Met de vrolijke nieuwe opbergboxen van Sigma home (5L, 13L & 25L) wordt het een feestje! De deksels zijn vol gekleurd, zacht roze met een aapje en een blauwgrijs met een pinguïn. Voor een baby- of kinderkamer zijn deze schattige opbergboxen onmisbaar, perfect om de spullen en het speelgoed van jouw kids op te bergen.

Een perfect opgeruimde commode

De babykamer is bijná compleet, het wiegje staat, de knuffels liggen al klaar en de commode staat. Om je kleine zo goed mogelijk te verzorgen is het fijn als alle spullen binnen handbereik zijn. Gebruik organisers om de spullen zo praktisch mogelijk te ordenen, hierdoor verschuiven de spullen niet en blijven ze op de juiste plek liggen! Shop de organisers hier:

   

   

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50