Zo maak je een tipi voor minder dan 20 euro

Pinterest staat er vol mee, tipi's voor de kinderen. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Nooit had ik gedacht een tipi in de woonkamer neer te zetten tot ik een oplossing zocht voor losse speeltjes die overal in huis liggen. Je zal maar een hoekje hebben waar je dat allemaal een beetje onzichtbaar neer kan leggen? Juist, in een tipi dus.

Toen ik tipi-inspiratie op wilde doen op Pinterest kwam ik er achter dat je deze eigenlijk heel makkelijk zelf kunt maken. Dit vond ik wel een leuk projectje voor BabyBytes dus maakte ik er een filmpje van! Voor het maken van deze tipi heb je geen naaimachine of boor nodig. Je bent ongeveer een uurtje bezig en hij staat.

Als jullie het leuk vinden, komen er binnenkort meer DIY filmpjes online. Stay tuned!

Volg ons op YouTube voor alle BabyBytes video's.

Tags: Diy, Babykamer

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en baby Norah (oktober 2019). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Of je gaat naar Action 🙈

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

3 leden zijn nu online
Aanmelden