Zo leg je de belangrijkste mijlpalen van je kindje voor altijd vast!

Zo leg je de belangrijkste mijlpalen van je kindje voor altijd vast!

Hoera, je bent zwanger! De komende tijd zullen jij en je kindje een heleboel mijlpalen meemaken. Met de invulboeken en mijlpaalkaarten van Lifestyle2Love leg je deze bijzondere momenten op een originele manier vast. 

Zwanger

In het 9 maanden dagboek worden vragen gesteld over je de aanloop naar je zwangerschap, je schrijft iedere twee weken over je gevoel en ervaringen en je sluit het boek af met je bevallingsverhaal. Tussendoor is er genoeg ruimte voor foto’s van je mooie zwangere buik, de echo’s of voor bijvoorbeeld foto’s van het babykamertje. 

Babytijd

Zodra je baby geboren is begin je met het schrijven in het babyboek. Het eerste jaar van je kindje heeft enorm veel hoogtepunten. Zo gaan kindjes voor het eerst lachen, leren ze kruipen en krijgen ze voor het eerst vast voedsel voorgeschoteld. Allemaal bijzondere momenten die je kunt vastleggen in het babyboek. Natuurlijk is er in dit boek ook genoeg ruimte voor foto’s van je kindje. 

Kraamvisite

Voor de kraamvisite is er ook een prachtig invulboek. Het kraambezoek mag in dit boek een aantal vragen beantwoorden en zij kunnen een wens aan je kindje meegeven. 

Eerste jaren

Zodra je kindje zijn of haar eerste verjaardag gevierd heeft, begin je aan het opgroeiboek. In dit boek vertel je over de mijlpalen van 1 tot 4 jaar. In deze jaren leren ze klimmen, rennen en fietsen. Allemaal momenten die leuk zijn om over te schrijven in het opgroeiboek van Lifestyle2Love. 

Schooljaren

Het schoolfotoboek is te gebruiken vanaf het moment dat je kindje naar het kinderdagverblijf gaat. Je krijgt namelijk 12 schooljaren om in te vullen. Onder andere hierdoor is dit schoolfotoboek ook geschikt voor het Belgische schoolsysteem. Zo blijven de schoolfoto’s niet meer in een kastje liggen. 

Herinneringen

Naast deze invulboeken vind je in de webwinkel van Lifestyle2Love ook een oppasboek en een kletskous boek voor de leukste uitspraken van je kindje. Allemaal boeken die makkelijk in te vullen zijn zonder teveel poespas. Een prachtige herinnering voor later. De invulboeken van Lifestyle2Love zijn gemaakt van het mooiste papier en hebben allemaal subtiel goudfolie op de omslag. Ze zijn niet alleen leuk om in te vullen maar ze staan ook nog eens prachtig in de babykamer.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50