Zo krijg je hem opnieuw verliefd op jou

Zo krijg je hem opnieuw verliefd op jou

Naarmate je langer samen bent en er kinderen in het spel zijn kan jullie romance een beetje vergane glorie zijn. Een relatie is vaak ‘werken’ en zodra er niet aan gewerkt wordt, wordt de relatie er vaak niet beter op. Met deze tips & tricks krijg je hem opnieuw verliefd.

1. Opdoffen

Vroeger trok je je allerleukste outfits aan als je wist dat je hem vanavond zag. Nu loop je rond als Ma Flodder in veel te wijde ochtendjassen. Doe weer eens je best, je zult zien dat hij het prachtig vindt.

2. Luisteren

Neem net zoals vroeger de tijd om aandachtig naar hem te luisteren. Vroeger zat je aan zijn lippen geplakt, dus waarom nu niet meer? Probeer dit wel te doen en schep opnieuw een diepere band.

3. Lief zijn

Ook niet onbelangrijk uiteraard. Wie goed doet, goed ontmoet. Wees lief voor hem en je zult zien dat hij ook stukken liever is voor jou. Het is een wisselwerking die je maar al te graag wil meemaken.

4. Positief zijn

Zorg dat je over het algemeen blij bent. Positiviteit werkt aanstekelijk en de relatie is erbij geholpen. Alleen maar doemdenken of negatief zijn gaat jullie zeker niet helpen om opnieuw de liefde te vinden. 

5. Wees wie je bent

Jij bent voor hem gevallen zoals hij is en dat geldt andersom evengoed! Wees dus de beste versie van jezelf en laat hem zien waarom hij zo’n geluksvogel is. Want het is natuurlijk overduidelijk dat hij dat is ;)

Is jouw man nog verliefd op jou en jij op hem?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


 • Mama-M

  Met vele scheidingen en problemen vandaag de dag binnen het gezin, gaat er toch iets fout.. Vroeger scheidden mensen veel minder snel. Wat kunnen we van ze leren? En wat kunnen we leren van de vrouwen van vroeger?

  Ik hoor vaak verhalen van mijn opa en oma, ze zijn al bijna 60 jaar getrouwd. Mijn oma koos ervoor om traditionele huisvrouw te zijn, ze is niet snel boos, klaagt niet om alles, is altijd optimistisch, bescheiden, is tevreden met kleine dingen en doet alles met grote toewijding. Mijn opa draagt haar op zijn beurt op handen. Spreekt altijd mooi over haar, helpt haar.. omdat ze perfect is, zegt hij. Zoiezo heeft hij respect voor dames en is hij hoffelijk, maakt geen ongepaste opmerkingen. Hij is een man die geen beloftes breekt en zijn verantwoordelijkheden neemt. Elke valentijn, huwelijksdag of moederdag brengt hij haar nog trouw een liefdesbrief en ontbijt op bed. Zo blijven ze in harmonie. Mijn oma maakt geen stampij om emancipatie, omdat ze als wederhelft wordt behandeld.

  Ik denk dat deze houding bij veel mensen ontbreekt. Het is ikke ikke, klagen, teveel willen hebben, ontrouw zijn, te snel boos worden, teveel zeuren, teveel social media, teveel verdorvenheid, teveel druk voor de vrouw omdat ze en buiten en thuis moet werken, in het ergste geval met een man die haar niet waard is..

  Dit maakt het moeilijk om vol te houden. De stress, de haast, de sociale druk en de financiële problemen in vele gezinnen maken het er ook niet beter op.

 • Shrimp

  Dit ⬆️

 • umpire

  Mooi verwoord😊

 • Isadora86

  Dit artikel geld net zo goed voor de man.

  Uiteindelijk doe je het samen.

 • Shrimp

  Als je dit een verademing vindt op het te veel gehoorde feminisme , luister dan ook eens op YouTube ; Victorian etiquette between husbands and wives. Zowel vanuit de man als de vrouw klinkt grote waardering voor elkaar en elkaars krachten. Zou een stuk minder echtscheidingen zijn als men zo elkaar behandelde ipv “ wat haal IK uit deze relatie “

 • Blijemama

  leuk artikel klopt helemaal 😊

 • Mamabear3

  Wat een vreselijk ongeëmancipeerd artikel!

 • Lynn.x3

  Mee eens!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden