Zó houd je de passie vast in je relatie

Zó houd je de passie vast in je relatie

In een lange relatie kan de boel soms behoorlijk indutten. Maar dat hoeft niet! Er zijn altijd manieren waardoor je de passie kunt blijven vasthouden in je relatie. Dat hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Het kan ook heel simpel zijn. Dit zijn de tips van ervaringsdeskundigen.

Bloemen

“Vier jaar zijn we nu samen. We zijn niet het meest romantische stel, maar we doen af en toe romantische dingen met elkaar. Laatst gaf hij me een bos bloemen, omdat ik een beetje down was en hij wilde me graag opvrolijken. Hij is gewoon heel lief.”

Kussen

“We knuffelen en vrijen regelmatig. We kussen elkaar elke dag en ik sta erop dat we elkaar goedemorgen kussen en dat we bij het afscheid nemen een kus geven. We slapen naakt en lepeltje-lepeltje, het voelt heel intiem als we dit doen.”

Lees ook:
5 Tips om je relatie goed te houden als je net ouder bent geworden

Van elkaar gezelschap genieten

“We laten elkaar nog altijd zien hoeveel we van elkaar houden en dat we elkaar waarderen. We zijn nu meer dan dertien jaar bij elkaar en we houden nog steeds elkaars hand vast, zitten naast elkaar en genieten van elkaars gezelschap. Misschien lijkt dit voor anderen niet romantisch, maar iedereen heeft zijn eigen idee van romantiek. Voor ons werkt dit.”

Niet vanzelfsprekend

“We zijn dit jaar twaalf jaar bij elkaar. We vrijen nog gepassioneerd en knuffelen vaak. Gisteren deden we het allebei. Ga regelmatig uit met je partner, zorg dat je hem niet voor vanzelfsprekend neemt, wees attent.”

Knuffelen en dansen

“We zijn zestien jaar bij elkaar, tien jaar getrouwd. We knuffelen en kussen altijd in de ochtend. Gewoon knuffels en langzaam dansen in de keuken. We zijn nog steeds gepassioneerd en vinden elkaar sexy. We flirten nog altijd met elkaar en laten kleine briefjes voor elkaar achter. Stop niet met deze dingen en maak het je prioriteit. Hij is mijn beste vriend en ik houd ontzettend veel van hem.”

Spreek je gevoelens uit

“Wij zijn lesbisch en zijn al 17 jaar bij elkaar. We hebben het heel moeilijk gehad, we hebben het gered door te realiseren en uit te spreken hoe belangrijk we voor elkaar zijn en dat doen we nog steeds. Ik waardeer haar heel erg en dat is voor haar hetzelfde. We steunen elkaar waar nodig en we stimuleren elkaar in alles.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden