Zo draag je de mom jeans

Zo draag je de mom jeans

De mom jeans is helemaal terug in het straatbeeld. In de nineties werd deze high waist spijkerbroek met rechte pijpen door iedereen gedragen. Tegenwoordig wordt de skinny jeans weer steeds vaker ingewisseld voor dit comfi model. Het fijne aan deze broek is dat je hem eindeloos kunt combineren en dat hij ook nog eens heel lekker zit. Je kunt hem lekker thuis aan, maar ook als je op pad gaat. Eigenlijk zou iedereen wel een paar in de kast moeten hebben hangen. Met deze plaatjes kun je alvast wat inspiratie opdoen!

Met hakken en een print. 

Met laarsjes en een trenchcoat.

Met streepjes en witte sneakers.

Jeans on jeans.

Met een zwarte riem en een ingestopt T-shirt.

Met een warme, gebreide trui.

 

Wat vind jij van de mom jeans?

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby en hun baby Rosie (december 2017) in Amsterdam. In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Vanessie1983

  Raar die mode, nee niets voor mij..

 • Kez

  Afschuwelijk, staat in mijn ogen niemand...ook de modellen op de foto's niet

 • mamavanmijnlief

  Ik zit er zelf niet zo op te wachten...

 • B756

  Ik vind het helemaal niks, je figuur verdwijnt er in. Als je slank bent dan lijkt dit model net alsof je een te grote broek heb aangetrokken. Ben je gemiddeld dan lijken je benen en buik dikker dan ze zijn en je kont lijkt plat. En als je mooi curvy bent, lijk je gewoon helemaal dik in dit model. Een model dat eigenlijk voor niemand flatteus is. Ik snap deze broek niet 😅

 • Infanzia

  Ik hou er van!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden