Zo blijf je intiem met elkaar als je te moe bent voor seks

Zo blijf je intiem met elkaar als je te moe bent voor seks
  • in Relaties
  • 0
  • 18743
  • 29/04/2021

Je wilt elkaar graag aandacht geven, ook tussen de lakens, maar soms word je al moe als je er alleen al aan denkt. Want ouderschap kost nu eenmaal veel energie en dat kan soms ten koste gaan van de aandacht die je je partner wilt geven. Hoe kun je intiem met elkaar zijn als je eigenlijk te moe bent voor seks? We geven je wat tips!

Intimiteit is een van de dingen om die vonk in je relatie te behouden. Maar ja, als ouder zie je je bed vaak alleen als een plek om in te slapen… Met deze tips lukt het toch om een beetje intiem te blijven met je partner zonder dat er seks aan te pas komt:

Lees ook:
Als jullie relatie onder de kinderen lijdt

Spannende lingerie

Trek eens iets spannends aan onder je onesie en verras je partner door een sneak peak te geven. Je weet nooit waar het toe kan leiden, maar het hoeft natuurlijk niet. Het kan ook gewoon een spannend momentje zijn voordat je gezellig met elkaar uitgeput op de bank gaat zitten.

Weg mobiel!

Laat die mobiele telefoon even links liggen na acht uur ’s avonds. Het liefst even uitzetten, want de hele tijd afgeleid worden door sociale media, app’jes of belletjes van anderen… Geef elkaar maar eens even goed aandacht!

Briefjes

Schrijf elkaar briefjes. Doe eens een briefje in zijn jaszak, plak een lief berichtje op zijn autosleutel of zijn laptop. Het is zo leuk om elkaar met zo’n klein gebaar te verrassen.

Lekker naar buiten

Neem het ervan als het weer meezit! Terwijl de kinderen lekker buiten in de tuin spelen, ga samen eens in het zonnetje een kop koffie of thee met elkaar drinken. Even ergens anders zitten (en zeker buiten), zorgt voor meer ontspanning.

Weekendje weg

Als het kan met het regelen van oppas, doe het dan: een weekendje met zijn tweetjes weg. Echt waar: je kunt er weer voor een jaar tegenaan als je een weekendje met elkaar bent weggeweest!

Zoenen!

Zoen elkaar eens wat langer dan die vluchtige kus die je elkaar geeft als ’s ochtends ieder zijn eigen weg gaat. Vroeger vonden jullie het toch ook leuk om elkaar heerlijk lang te zoenen? Dus hup: er moet meer en langer met elkaar worden gezoend!

Massage

Geef elkaar een korte massage na een drukke dag. Alleen al door elkaar aan te raken, komt de intimiteit weer terug.

Samen koken

Mocht het een keer zo uitkomen: ga samen keuken. Praat over wat anders dan de kinderen, plaag elkaar, wie weet zit er die avond toch meer in dan je denkt;-)

Heb jij nog tips?

Bron: PopSugar.com 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50