Zijn sterilisatie: typisch een taartmomentje!

Zijn sterilisatie: typisch een taartmomentje!

Je hebt drie jongens en je krijgt constant de vraag: “Gaan jullie nog voor een meisje?” Amber Cole is maar wat blij met haar mannen én het feit dat haar man nu zich heeft steriliseren, want drie kinderen is wat haar betreft genoeg. Typisch een taartmomentje!

Amber maakt voor heel veel feestelijke gelegenheden een taart. Nu was er weer een uitgelezen moment om de keuken in te duiken: haar man had zich laten steriliseren. Na drie mooie jongens is het voor beiden mooi geweest. Het gezin is compleet!

Lees ook:
Mannen, nu is het jullie beurt: tijd voor een knip

Man onder het mes

“Ik heb drie keizersnedes gehad. Dus nu hadden we besloten dat het de beurt van mijn man was om onder het mes te gaan.”

De ingreep bij haar man ging volgens Cole van het leien dakje. “De arts zei dat het voor haar een nieuw wereldrecord was: onder de 25 minuten. Hij kan de pijn goed verdragen met pijnstillers en een zak met bevroren maïs. Hij zegt dat het hem makkelijker af gaat dan hij had verwacht.”

En omdat iedereen nu blij is, is het tijd voor een echte ‘sterilisatietaart’!

Hoe lossen jullie het op als je het gevoel hebt dat je gezin compleet is?

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50