Zeilmeisje Laura Dekker moeder van zoontje

Zeilmeisje Laura Dekker moeder van zoontje

Op 16-jarige leeftijd was ze het jongste meisje ooit dat in haar eentje de wereld die in haar eentje de wereld rondzeilde, Laura Dekker. Nu is ze een nieuw avontuur aangegaan: ze is onlangs moeder geworden van een zoontje.

Laura Dekker Ze was de meest besproken 16-jarige van die tijd. In 2009 maakte ze haar plannen voor de zeilreis bekend en in 2012 lukt het haar om het record neer te zetten als jongste zeiler die in haar eentje de wereld rondzeilde.

Iedereen had het erover

Inmiddels woont ze in Nieuw-Zeeland met haar vriend en kregen ze onlangs een zoontje. Laura is inmiddels 23 jaar en is aanstaande donderdag 4 april te zien in het nieuwe RTL4-programma van Art Rooijakkers, Iedereen had het erover, dat nu al te zien is op Videoland.

Over haar zeilreis zegt ze: “Voor mij was die reis zo goed, dat zou ik ook aan mijn kind willen meegeven. Hoe moeilijk dat ook is.”

Bron: Nu.nl, foto: carolinafuens via Pixabay

Tags: Zoon, Zoontje

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50