Yolanthe overwoog emigratie met zoontje Xess Xava

Yolanthe overwoog emigratie met zoontje Xess Xava

Yolanthe Cabau heeft overwogen om samen met haar zoontje Xess Xava te emigreren. Dit omdat haar zoontje regelmatig wordt belaagd op straat en Yolanthe dit moeilijk vindt.

De actirce en presentatrice verteld in Beau Monde: ‘’Het is voor zo'n klein jongetje heel intens om op straat door iedereen belaagd te worden. Mensen willen met hem op de foto, de pers volgt ons regelmatig, mensen roepen dingen.’’ In principe doet Yolanthe dit al omdat ze veel met Xess Xava op Ibiza en in Amerika is. In Nederland kent ieder Yo & Xess, maar in deze twee andere landen kunnen de twee rustig over straat. Xess vindt het overal leuk en fijn dus dat scheelt een hoop. 

‘’ Ik denk dat hij soms niet eens beseft waar we precies zijn, omdat hij gewend is aan het reizen. We spelen veel, voetballen, knutselen, tekenen, houden elkaar lekker bezig. Een school hoeft nog niet uitgezocht te worden, pas met vijf is hij leerplichtig. Ik weet nog niet hoe de toekomst eruit ziet en waar we gaan wonen."

Zou jij met je kind de wereld over reizen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden