Yolanthe over 3-jarige Xess Xava die luier draagt: 'Dat bepalen wij lekker zelf'

Yolanthe over 3-jarige Xess Xava die luier draagt:
  • in Peuter
  • 6
  • 11386
  • 30/10/2018

Tegenwoordig zien we het steeds vaker: mom shaming. Het lijkt soms wel oorlog in het land van de internet moeders. Iedereen geeft te pas en te onpas kritiek op elkaars opvoeding. Dit wist Yolanthe ook toen ze deze foto van Xess Xava plaatste.

Hashtags

Op de foto zien we de 3-jarige zoon van Wesley en Yolanthe, die ligt te slapen met een luier om. Yolanthe was de mom shamers met hun kritiek voor, door een aantal hashtags bij de foto te plaatsen. Zo zegt ze onder andere: “Ja, mijn zoontje draagt in de nacht nog een luier”, “Oh, en soms zijn speentje”, “En ja, hij slaapt in een T-shirt, geen pyama” en “Dat bepalen wij lekker zelf”.

Reacties

Gelukkig krijgt ze steun van haar volgers: “Je hebt altijd mensen die zeuren en het beter weten. Niets van aantrekken, doe zelf wat je wil. Het is tenslotte jullie kind”, luidt één van de reacties.

Andere 3-jarigen

Ook blijken er meer 3-jarigen die nog een luier dragen: “Mijn dochter van 3 ( september) draagt ook ‘s nachts nog een luier. Boeiend!!! En der speen is ook nog maar net de deur uit!”, zegt een moeder. Een andere moeder vertelt: “Mijn zoontje van ruim 3 jaar is al maanden zonder luier en die van 5 jaar net een paar dagen! Lekker doen wat jullie willen!!”

Tot wanneer droeg jullie kindje 's nachts een luier?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50