Yolanthe over 3-jarige Xess Xava die luier draagt: 'Dat bepalen wij lekker zelf'

Yolanthe over 3-jarige Xess Xava die luier draagt:

Tegenwoordig zien we het steeds vaker: mom shaming. Het lijkt soms wel oorlog in het land van de internet moeders. Iedereen geeft te pas en te onpas kritiek op elkaars opvoeding. Dit wist Yolanthe ook toen ze deze foto van Xess Xava plaatste.

Hashtags

Op de foto zien we de 3-jarige zoon van Wesley en Yolanthe, die ligt te slapen met een luier om. Yolanthe was de mom shamers met hun kritiek voor, door een aantal hashtags bij de foto te plaatsen. Zo zegt ze onder andere: “Ja, mijn zoontje draagt in de nacht nog een luier”, “Oh, en soms zijn speentje”, “En ja, hij slaapt in een T-shirt, geen pyama” en “Dat bepalen wij lekker zelf”.

Reacties

Gelukkig krijgt ze steun van haar volgers: “Je hebt altijd mensen die zeuren en het beter weten. Niets van aantrekken, doe zelf wat je wil. Het is tenslotte jullie kind”, luidt één van de reacties.

Andere 3-jarigen

Ook blijken er meer 3-jarigen die nog een luier dragen: “Mijn dochter van 3 ( september) draagt ook ‘s nachts nog een luier. Boeiend!!! En der speen is ook nog maar net de deur uit!”, zegt een moeder. Een andere moeder vertelt: “Mijn zoontje van ruim 3 jaar is al maanden zonder luier en die van 5 jaar net een paar dagen! Lekker doen wat jullie willen!!”

Tot wanneer droeg jullie kindje 's nachts een luier?

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


 • B756

  Hier een van 4 die slaapt met luier, ik ken wel meer kleuters die nog niet zonder kunnen. Ik vind dat echt helemaal niet gek. Maar daar gaat dit natuurlijk niet om, het gaat er om dat ze zich uit voorzorg maar alvast verdedigt omdat op elke foto van dit kindje altijd zóveel commentaar komt. Dat ze het als moeder toch wel echt verkeerd aanpakt. En van vrouwen die het nodig vinden om te vertellen dat die van hun het al veel eerder kon. De vraag onder dit artikel lokt het ook een beetje uit vind ik.

 • Barbamammie79

  Onze kleuter droeg zelfs nog een luier overdag... met 3 jaar en 5 mnd

 • Peepah

  Ventje heeft niks te klagen, dan zullen wij het ook maar niet doen toch?

 • Soccer-Mom

  Mijn kinderen waren rond hun derde zindelijk. Ze hebben dus ook als driejarige nog wel eens een luier gedragen. Geen idee meer wanneer dit exact stopte. Nadeel van social media is dat er velen zijn die dit als een vrijbrief zien om maar te kunnen zeiken. Waarschijnlijk zijn dit figuren die thuis niets te vertellen hebben dus doen ze dat maar online Boeit mij totaal niet hoe zij haar kind opvoedt.

 • Treasure°

  Wat boeit het mensen nou of haar kind nog een luier draagt?

 • Sharon

  Dus dat...afzeiken van elkaar is blijkbaar wel makkelijker helaas

 • Treasure°

  Ze maakt het zichzelf alleen moeilijk door met opzet een foto van haar zoon in een luier te plaatsen.

  Als je geen kritiek wilt, doe dit dan niet, en houd het voor jezelf.

 • Sharon

  Zoon ;-)

  Maarja met die hashtag daag je het wel uit ja

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50