Yes! De attractieparken gaan weer open!

Yes! De attractieparken gaan weer open!
  • in Overig
  • 0
  • 559
  • 19/05/2021

Vanaf 19 mei gaan na maanden de attractieparken in Nederland weer open! Volgens minister De Jonge gaat het goed met de dalende coronacijfers en daarom is besloten dat onder andere de attractieparken weer hun deuren mogen openen.

Maar let op: niet alle pretparken gaan 19 mei open. Sommige parken, zoals Drievliet, Ponypark Slagharen en Walibi hebben nog wat tijd nodig om zich voor te bereiden en zijn een paar dagen later open voor publiek. De Efteling, Toverland en Koningin Julianatoren gaan wel 19 mei open. Dus als je een bezoekje brengt aan een pretpark, kijk eerst even op hun site wanneer zij weer hun deuren openen voor publiek en wat de regels in het park zijn, zodat je goed bent voorbereid.

Lees ook
30 leuke moeder-dochter activiteiten

Disneyland Parijs

Ook Disneyland Parijs gaat binnenkort na maanden te zijn gesloten weer open. Het duurt wel iets langer; je bent vanaf 17 juni weer welkom. Het pretpark was sinds oktober vorig jaar gesloten. Disneyland Parijs is het laatste Disney-pretpark dat weer opengaat.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50