Yes! Augurkensoftijs: het bestaat echt!

Yes! Augurkensoftijs: het bestaat echt!

Een van de allerbekendste zwangerschapscravings is die van enorme trek hebben in augurken. Je eet ze nooit, maar als je zwanger bent heb je er ineens zó’n zin in. Nu het wat warmer wordt, is dit misschien een tip: augurkensoftijs!

Je moet er wel wat moeite voor doen, want de augurkensoftijs is alleen in New York verkrijgbaar bij een nieuw restaurant in de Upper Westside: Lucky Pickle Dumpling Co.  Om de juiste smaak en kleur te krijgen, hebben de chefs van het restaurant hun geheim bekendgemaakt: ze maken gebruik van komkommersap.

Lees ook:
Lezeressen vertellen: de raarste dingen die ik at tijdens mijn zwangerschap

Bacterie?

Nu is het wel zo dat softijs soms wordt afgeraden als zwangere, niet omdat er verboden ingrediënten in zitten (er wordt gebruik gemaakt van gepasteuriseerde melk), maar omdat de machine die softijs produceert bacteriën kan bevatten. Als deze niet goed wordt schoongemaakt, kunnen er bacteriën in achterblijven.

Toch is het wel een goed idee, dat augurkensoftijs…

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50