Wow! Zo snel is Jessica Simpson haar zwangerschapskilo’s kwijt

Wow! Zo snel is Jessica Simpson haar zwangerschapskilo’s kwijt

Het is niet altijd even makkelijk om snel weer in shape te zijn na een bevalling. Sommige vrouwen krijgen hun oude figuur helemaal niet meer terug, wat natuurlijk helemaal niet erg is - want je hebt er het mooiste ooit aan overgehouden! Jessica Simpson is een dame die de kilo’s wel snel vaarwel zei.

Zij is namelijk na de geboorte van dochter Birdie Mae in zes maanden tijd 45 kilo afgevallen. Ze voelt zich weer als de oude Jessica, zo meldt de zangeres op Instagram. "Zes maanden. 45 kilo. Ja, ik tikte de 109 kilo aan", aldus de 39-jarige Amerikaanse. "Mijn eerste trip zonder dochter Birdie Mae was om veel redenen emotioneel. Maar ik ben zo trots dat ik me weer voel als mezelf. Zelfs toen het onmogelijk voelde, koos ik ervoor om nog harder te werken."

 

Het is Jessica onder andere gelukt door te trainen met haar personal trainer Harley Pasternak. Harley zegt enorm trots op haar te zijn en vindt dat ze er beter uitziet dan ooit!  

Vond jij het nodig om de zwangerschapkilo's snel kwijt te raken, of had je hier totaal geen problemen mee?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Soccer-Mom

    Met geld en tijd voor een personal trainer zullen het de meesten wel lukken denk ik.

  • Chudo

    Je moet het uiteindelijk op eigen kracht en doorzettingsvermogen doen. Dat hebben veel mensen niet hoor, ik zeker niet.

  • Chudo

    Superknap zeg!! Wat een doorzetter

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50