Wow! Fitgirl 8 weken na bevalling van tweeling weer in shape

Wow! Fitgirl 8 weken na bevalling van tweeling weer in shape

Weer snel in shape komen na de bevalling: wie wil dat nu niet? Bij de een zal dit sneller gebeuren dan bij de ander, wat te maken kan hebben met genen, maar ook met gezond eten en sporten natuurlijk. Het Australische fitnessmodel Sophie Guidolin liet er in ieder geval geen gras over groeien: 8 weken na de bevalling van haar tweeling plaatste ze alweer foto’s van zichzelf op Instagram met abs waar je ‘u’ tegen zegt.

Krachttraining
Sophie Guidolin, die op social media bekendheid kreeg omdat ze stond te gewichtheffen terwijl ze zwanger was van een tweeling, doet menig vrouw (en man) verbazen. De 26-jarige health- en fitnessgoeroe en moeder-van-vier trainde zo lang als ze kon tijdens haar zwangerschap omdat haar vorige twee zwangerschappen resulteerden in zwangerschapsdiabetes. En nu, acht weken nadat haar tweeling geboren werd, traint ze weer net zo zwaar als voor haar zwangerschap.

Bij een foto van zichzelf in ondergoed op haar Instagram schreef ze: “Hier ben ik, acht weken na de bevalling van mijn tweeling. Ik ben doorgegaan met krachttraining voor zover mogelijk (en onder toezicht van experts) terwijl ik zwanger was. Alleen de laatste drie maanden heb ik geen gewichten meer gelift.”

Commentaar
Vervolgens postte ze een foto van haar buik en reageerde op de mensen die commentaar hadden op haar vorige foto. “Zoveel mensen hebben gereageerd op de foto van mijn lichaam. Laat ik beginnen met te zeggen dat dit niks te maken heeft met goede genen of geluk. Ik heb me in het zweet gewerkt voor en tijdens de zwangerschap en ik eet clean.”

Sommige ouders zagen haar toelichting als kritiek op zichzelf, zo schreef iemand: “Dus als je dik bent na een bevalling hecht je geen waarde aan je gezondheid? Great.” Anderen waren positiever over haar transformatie: “Sophie, je ziet er geweldig uit en je verdient alles wat je hebt bereikt omdat je er zoveel moeite in stopt.”

Wat vind jij van de transformatie van Sophie?

Beeld: Instagram, Bron: Huffingtonpost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50