Wow, een ware Instagram-peuter-fashionista!

Wow, een ware Instagram-peuter-fashionista!

De meeste peutermeisjes vinden het geweldig om zich te verkleden als bijvoorbeeld een prinses. Maar de 3-jarige Holly Lawlor gaat even verder met haar verkleedpartijen. Op haar eigen Instagram-account laat ze zien dat ze een ware peuter-fashionista is.

Haar moeder Pamela legt uit dat haar dochter het net als zij het heerlijk vindt om zich bezig te houden met de laatste mode en te poseren voor de camera van haar vader. Met de modekiekjes heeft Hollie nu een paar duizend volgers op Instagram.

Lees ook:
 

Zelf kleding maken

Pamela: “Ik begon met het maken van Hollie’s kleding toen ze werd geboren en ik begon ze te verkopen omdat ik zoveel complimentjes over de outfits kreeg. Maar toen ik na mijn verlof weer aan het werk moest, had ik geen tijd meer voor de verkoop van de kleding”, vertelt ze aan Babble.com.

We bleef ze tijd hebben om hippe outfits voor haar dochter te maken waarin Hollie als een professioneel fotomodel op haar eigen Instagram-account along_came_hollie te zien is.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50