Wow! Een baby van 5,6 kilo ter wereld brengen!

Wow! Een baby van 5,6 kilo ter wereld brengen!
  • in Baby
  • 0
  • 1726
  • 21/05/2021

Wat gebeurt er als iemand op TikTok vraagt wie de grootste baby heeft? Tja, dan geef je natuurlijk eerlijk antwoord, zoals deze moeder!

TikTokker @tawnee117 vroeg zich af wie de grootste baby heeft. Moeder @erikasilenceweber nam de uitdaging aan en plaatste een video waarin ze liet zien wat haar verhaal is over haar baby.

Lees ook
12 dingen die gebeuren als je gaat bevallen van een grote baby

Video over zware baby gaat verhaal

“Iedereen blijft me maar bij deze post taggen en me aansporen om ook een video te uploaden. Toen ik 37 weken was bleek uit de echo dat mijn baby al 4,5 kilo was, dus besloten we dat hij via een keizersnede ter wereld zou komen. Maar een dag voordat de keizersnede zou plaatsvinden, kreeg ik weeën. Ik kreeg toch een keizersnede, omdat de arts erop stond en… ik beviel van een baby die maar liefst 5,6 kilo was!”

De video waarin ze haar verhaal doet, is compleet viraal gegaan en is al meer dan zes miljoen keer bekeken.

Bron: News.com.au

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50