Winnen: pakket schattige babyproducten!

Winnen: pakket schattige babyproducten!
  • in Baby
  • 0
  • 736
  • 11/12/2023

We pakken deze maand lekker uit bij BabyBytes! Zo kun je nu kans maken op een prachtig pakket met schattige babyproducten als een rammelaar, bijtring, speelboekje, badboekje en badbootjes!

Het nieuwe merk Sinne brengt in samenwerking met Kruidvat kleurrijke babyproducten uit. De rammelaar, het badboekje, de badbootjes, de bijtring en het speelboekje zijn omhuld in een vrolijk jasje.

Kleurrijk babyspeelgoed

De bijtring is verkrijgbaar in zachte pastelkleurtjes en hebben allemaal een andere vorm. De set van drie badbootjes hebben vrolijke printjes en hebben watergaatjes zodat er bubbels kunnen worden gemaakt. Het badboekje is lekker zacht en staat vol met gezellige jungle vriendjes. De geborduurde rammelaars zijn verkrijgbaar in vormpjes van schattige diertjes en kleurtjes. Het zachte speelboekje is er in twee varianten en kan door de handige hangring aan je kinderwagen worden bevestigd.

Winnen!

BabyBytes mag vijf pakketten weggeven. Wil je kans maken? Stuur een mailtje naar info@babybytes.nl o.v.v. Sinne en vertel waarom jij kans wilt maken op dit vrolijke pakket!

Deze winactie loopt tot en met woensdag 20 december 2023.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50