Winnen: magnetisch constructiespeelgoedset!

Winnen: magnetisch constructiespeelgoedset!

Hoe leuk is het om je kind kennis te laten maken met de magie van magnetisme? Met het kleurrijk en veilig constructiespeelgoed van SmartMax wordt de creativiteit van je kindje gestimuleerd. BabyBytes mag twee speelgoedsets weggeven. Doe je mee?

Hè? Hoe kan het nou dat sommige dingen naar elkaar worden toegetrokken en dan vast blijven zitten? De magie van magnetisme is voor jouw kleine superleuk om te verkennen en te ontdekken. Met het speelgoed van SmartMax kun je dat spelenderwijs laten zien. Dit voorjaar komen ze met twee nieuwe speelgoedsets: My First People voor kinderen van 1 jaar en de My First Pirates voor kinderen vanaf 18 maanden. Van elke set geven we er eentje weg!

My First People set

Maak een kok, een bouwer, een tuinier, een brandweerlid óf... mix en match de gezichtjes, de hoedjes en de rompen om de grappigste looks te creëren.

De set bestaat uit vier ballen, rompen en hoeden waarmee je de hand-oog coördinatie, taal, communicatie, kleur- en vormherkenning, fantasie en creativiteit van je kleine kan stimuleren. 

My First Pirates

Met de poppetjes van My First Pirates wordt het een echt piratenfeest! Wiebel mee aan dek van het piratenschip of ga op schattenjacht op een verlaten eiland. Deze speelgoedset zit in een handige bewaardoos. 

Winnen

Hoe maak je kans op een van deze speelgoedsets? Mail naar info@babybytes.nl o.v.v. speelgoed en vertel waarom je kans wilt maken. Belangrijk: vergeet niet te zeggen welke speelgoedset je graag wilt winnen en je adres te vermelden zodat de prijs naar je kan worden verstuurd. 

Deze winactie loopt tot donderdag 11 mei 2023.

Lees ook:

Om zelf te maken: houten babyspeelgoed
Waarom zet je kind zo graag zijn speelgoed op een rijtje?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50