Winnen: een hippe draagzak

Winnen: een hippe draagzak

Heerlijk toch om je kleine bij je te houden terwijl jij je handen vrij hebt als je thuis aan het rommelen bent. Met een draagzak is dat prima te doen en laten we nu juist een prachtexemplaar mogen weggeven!

BabyBjörn draagzak Mini

BabyBjörn heeft een nieuwe collectie wipstoeltjes én draagzakken. Een paar weken geleden mochten we een prachtig wipstoeltje weggeven en inmiddels is daarvan de winnaar bekend. Nu is het de beurt aan de draagzak. BabyBytes mag een BabyBjörn Mini weggeven!

In deze nieuwe collectie worden verfdruppels, stippen en tekeningen van kleine handjes ware kunst. Het leven met kinderen is immers niet perfect, net zoals deze kunstwerken.

Pasgeboren baby's

draagzak

De Mini is speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's. De verschillende stoffen worden ontwikkeld voor de allerkleinsten, die behoefte hebben aan nabijheid. De gebruikte stoffen bieden zacht comfort en betrouwbare ondersteuning voor de rug, benen en heupen van de baby. Draagzak Mini is erg gemakkelijk aan en uit te trekken, zodat slapende baby’s niet gewekt worden.

Wil je kans maken op deze comfortabele draagzak? Mail naar info@babybytes.nl o.v.v. 'Draagzak’ en vertel waarom je wilt winnen.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 7 juni 2024.

Lees ook:

De wipstoel: een maatje voor jou en je baby
Video: hoe knoop je een rekbare draagdoek?

Beeld: BabyBjörn

Nieuw bij BabyBytes: de bevallingsverhalen podcast

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50