Winactie: volg BabyBytes via WhatsApp kanalen en maak kans op een Lulla Doll!

Winactie: volg BabyBytes via WhatsApp kanalen en maak kans op een Lulla Doll!
  • in Baby
  • 0
  • 1000
  • 06/12/2023

BabyBytes kun je sinds een paar maanden via WhatsApp kanalen volgen. Je leest er de meest actuele en interessante artikelen. Maar er is nog meer reden om ons via WhatsApp te volgen, want we verloten drie Lulla Dolls, dé pop waardoor je baby rustig kan slapen (en jij dus ook)!

Breken de slapeloze nachten je als kersverse ouder op? Dan is dit misschien dé oplossing voor een betere nachtrust voor je kleine én jezelf: de Lulla doll van Kleinegiraf.nl.

Slaapknuffel

De heerlijk zachte slaapknuffel, die in samenwerking met artsen, verpleegkundigen, ouders en wetenschappers is ontwikkeld, simuleert de aanwezigheid van een ouder door een levensechte hartslag en ademhaling af te spelen. Hierdoor krijgt je kleine een veilig en geborgen gevoel. Zo kunnen kinderen niet alleen beter slapen, maar slapen ze ook langer door. Ideaal toch?

Wil je kans maken op deze Lulla doll die in drie kleuren verkrijgbaar is? Het enige wat je hiervoor moet doen is ons te volgen via WhatsApp-kanalen, zoals ruim 4.000 andere moeders (in spe) al doen.

Hoe kan ik BabyBytes via WhatsApp volgen en kans maken op een Lulla doll?

Om mee te doen aan de winactie en kans te maken op zo'n prachtige slaapknuffel vul je dit formulier in. Klik (in het formulier) op de link ‘WhatsApp-kanaal van BabyBytes’, klik vervolgens rechtsboven op ‘volg’ en klaar!

De winactie loopt tot en met 20 december 2023.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50