Win tickets voor de Negenmaandenbeurs

Win tickets voor de Negenmaandenbeurs

Op zoek naar mooie deals voor je baby-uitzetlijst? Of wil je meer weten over borstvoeding of EHBO voor baby's? Of wil je dat ene model kinderwagen of bakfiets uitproberen? Dat kan tijdens de Negenmaandenbeurs. Wij mogen tickets weggeven!

Van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 februari kunnen ouders (to be) hun hart ophalen tijdens de Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam.

In maar liefst drie hallen vind je de allernieuwste producten, trends, innovaties en mooie aanbiedingen. Maar dat is nog niet alles: ook kun je verschillende masterclasses volgen en producten als kinderwagens en bakfietsen uitproberen. Daarnaast kun je oog in oog te komen staan met diverse bekende ouders, auteurs en experts die hun tips en ervaringen delen. Ook wordt de populaire podcast Adem In Adem Uit live opgenomen op het event. En heb je kleine kinderen? Dan vermaken ze zich prima tijdens optredens op het peuter pop-up podium met optredens van Dikkie Dik en Nijntje.

Win tickets!

Wil je een kijkje nemen bij de Negenmaandenbeurs, maar heb je nog geen tickets? BabyBytes mag 3 x 2 tickets weggeven. Mail naar info@babybytes.nl o.v.v. Negenmaandenbeurs en vertel waarom je heel graag ernaartoe wilt!

Deze winactie geldt tot en met 12 februari 2024.

Ticket kopen

Ben je niet in de prijzen gevallen? Koop dan je ticket via Negenmaandenbeurs.nl. Er zijn dag-middag- en avondtickets verkrijgbaar en voor zaterdag 17 februari kun je een combiticket kopen voor de Huishoudbeurs die op die dag begint.

Lees ook:

Dít zijn de allerleukste beurzen voor moeders to be
Dít heb je nodig voor je baby-uitzet

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50