Win: HydroFlask voor kids t.w.v. € 32,95

Win: HydroFlask voor kids t.w.v. € 32,95

Win deze leuke, duurzame drinkbeker voor kinderen. Reageer op het bericht op Facebook of Instagram en tag twee vriendinnen! Heb je geen social media? Stuur dan een mailtje naar laura@babybytes.nl onder vermelding van “Winactie HydroFlask”.

Val- en morsbestendig

Hij is klein genoeg om in de hand van een kind te passen, maar toch groot genoeg om hun dorst te lessen. Deze 12 oz (254 ml) flessen zijn val- en morsbestendig en houden koude dranken maximaal 24 uur koud.

Duurzaam

Het roestvrijstalen isoleerflesje uit de kleurrijke flask-collectie is duurzaam - een siliconen bootie beschermt de onderste helft tegen stoten - en wordt geleverd met een lekbestendig deksel met opklapbaar rietje. Let op: je kindje moet wel al zelfstandig kunnen zuigen aan het rietje.

Gewenste temperatuur

Alle isolatieflessen van Hydro Flask zijn voorzien van de exclusieve TempShield™-technologie. Het dubbelwandige warmte-isolerende materiaal is gemaakt van de hoogste kwaliteit 18/8 roestvrijstaal en houdt elke drank op de gewenste temperatuur. De bijzonder comfortabele grip van de isolatiefles is te danken aan het ergonomische ontwerp en het gebruik van een speciale poedercoating. Deze flessen zijn elegant, recyclebaar, bevatten geen BPA en worden geleverd met een levenslange garantie.

Tags: Winactie,

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

12 leden zijn nu online
Aanmelden