Win het boek ‘Papa!’ van Iven Cudogham, vader van zeven kinderen!

Win het boek ‘Papa!’ van Iven Cudogham, vader van zeven kinderen!
  • in Vaders
  • 0
  • 887
  • 28/03/2023

Iven is vader van zeven kinderen en heeft daar met veel humor over geschreven in zijn boek 'Papa!' Weten hoe hij dit allemaal doet? Jij kunt kans maken om dit boek te winnen! 

Hoe doe je dat in hemelsnaam: zeven kinderen? Dat is de vraag die Iven het meest wordt gesteld (na de vraag of hij ze alle zeven bij dezelfde vrouw heeft). Want ja, zeven kinderen... dat is nogal wat. Als ervaringsdeskundige heeft hij ontzettend veel tips en die geeft hij in zijn boek Papa!.

Gezellig druk met zeven kinderen

Naast tips voor vaders én moeders vertelt hij op een luchtige en vrolijke manier over zijn leven met zijn grote gezin en zijn vrouw Cynthia. Ze wonen in een appartement van 100m2 en je begrijpt: het is er altijd gezellig druk. Natuurlijk zijn er veel ups, maar er horen ook dieptepunten bij. En niet te vergeten: hij geeft ook antwoord op heel veel vragen. Want hoe verzin je zeven namen? Hoeveel pakken melk gaan er per week doorheen en wat zijn de misvattingen over het hebben van zeven kinderen?

boek Papa

Foto: Bert Nienhuis

Win het boek 'Papa!'

Wil jij het weten? Doe mee aan onze winactie waarbij je kans maakt op het boek Papa! Mail naar info@babybytes.nl o.v.v. Papa en vergeet niet je adres door te geven zodat het boek naar je kan worden verstuurd als je in de prijzen bent gevallen! 

Deze winactie loopt tot en met zondag 2 april 2023.

Lees ook:

Vader maakt epic horrorfoto's met zijn dochters
Hilarisch: het leven van een vader uitgebeeld met Lego

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50