WIN: Een Quooker Fusion t.w.v. maar liefst € 1395!

WIN: Een Quooker Fusion t.w.v. maar liefst € 1395!

Heb jij altijd al zo’n superhandige Quooker in je keuken willen hebben? Dat komt goed uit, want wij van Babybytes mogen er namelijk een weggeven aan onze lezeressen! Lees snel verder hoe je kans maakt.

De Quooker Fusion is een mengkraan en kokend-water-kraan in één met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Hij is energiezuinig, veilig, waterbesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. Kindjes kunnen dus nooit hun handen verbranden wanneer jij net de kokendwaterkraan hebt gebruikt, superveilig! In een simpele handomdraai dient de Fusion elk gemak in het huishouden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

 • Het steriliseren van speentjes
 • Flesjes maken
 • Het koken van een eitje
 • Thee zetten
 • Pannen schoonmaken
 • Kruik vullen
 • Tomaten ontvellen
 • Pasta koken
 • Groenten koken

Wat kun je precies winnen?
Als je meedoet met deze winactie maak je kans op de Quooker Fusion t.w.v. €1395! Daarnaast wordt de Quooker gratis geïnstalleerd bij jou thuis.

Hoe maak je kans op deze geweldige prijs?
Om kans te maken dien je de volgende vraag te beantwoorden hieronder in een reactie: Noem 3 redenen waarom een Quooker veiliger is dan een waterkoker. Meer kans maken? Share dit bericht op social media!

De winactie loopt t/m 24 april 2016. Succes!

Reageer op dit artikel

reacties (36) Stuur een bedankje


 • Karin

  De winnares van de winactie is mijn~meisje! Ik heb haar een privebericht gestuurd.

 • Karin

  @liefdesbeeb: er is iemand geselecteerd uit alle mails, over een tijdje zal haar review op de site geplaatst worden!

 • Leowii25

  Spannend!

 • Nadiagld

  Heel leuke actie! Er zijn veel redenen waarom Quooker veiliger is dan een waterkoker. 1. Quooker kan niet omvallen. 2. Quooker wordt niet van buiten heet. 3. Quooker kun je in hoogte en straalsterkte instellen

 • Mlrtk050506

  Tsjah wat een ieder bijna al gezegd heeft! 1. De quooker wordt aan de buitenkant niet heet waardoor kans op brandwond door aanraking wordt uitgesloten. Waterkoker wordt wel heet tevens komt daar bij het uitschenken dusdanig veel stoom vanaf wat ook kan zorgen voor brandbare. 2. De quooker heeft geen 'dichte' massieve straal, doordat er veel lucht bij zit is je reactie vermogen bij aanraking voldoende om geen brandwonden op te lopen. Waterkoker Tsjah. . Wie heeft zich nog nooit gebrand daar aan. 3. De quooker is kind vriendelijker/veiliger door het bedieningsysteem alvorens het gebruik. Draai/trek of druk/trek. Kan niet omver getrokken worden en daarbij kan er geen kortsluiting ontstaan. Bij ons zou de quooker ook heel erg van pas komen. Zie mezelf al meer tijd besteden aan mn zoontje dan de tijd te hoeven gebruiken aan de afwas en de voordelen bij het koken.

 • Lief03

  1. Je kan hem niet omstoten 2. Kinderbeveliging 3. Buitenkant wordt niet heet

 • sander78

  1) Je kan 'em niet omstoten zoals een "normale" waterkoker. En te bedenken dat daar meestal, na gebruik, nog heel erg heet water in zit... 2) Geen kans op elektrocutie of kortsluiting (een waterkoker is meestal elektrisch EN staat meestal dichtbij een stopcontact(!) 3) Kleine kinderen kunnen 'em niet , zoals bij een standaard waterkoker, zomaar aanzetten met alle gevolgen van dien. Hm, het wordt tijd dat we er ook eentje krijgen geloof ik :-)

 • Lydwien

  Een Quooker is echt wel een stuk veiliger dan een waterkoker omdat een Quooker: 1. Met een dubbele beveiligingsknop te bedienen is (druk/draai of trek/draai) zodat een kinderhandje 'm niet kan bedienen. 2. Niet heet wordt bij de kraan zelf middels een dubbele wand 3. Niet kan omvallen en een fijnere luchtigere waterstraal heeft die minder kans oo ernstige verbranding tot gevolg heeft, Kortom veilig, veilig en nog eens veilig en daar houd ik wel van. En zo functioneel en handig in het gebruik. Tuurlijk willen wij 'm graag.

 • sepia

  * Wordt niet heet aan de buitenkant * Kan niet omvallen * Open- / aanzetten door kleine kinderen lukt niet

 • EvaDelissen

  Wij zitten midden in de bouw van ons huis en de Quooker zou super zijn in onze nieuwe keuken en met een dochtertje van 3 maanden oud, ook fijn qua veiligheid. Veiliger omdat; 1. Een waterkoker kan omvallen, een Quooker niet. 2. Een waterkoker is makkelijker aan te zetten door een kind, terwijl een Quooker een druk/draai of trek/draai beveiliging heeft. 3. Door een kraan met dubbelwandige uitloop, wordt ie niet heet en kan je je er niet aan verbranden. Nu maar duimen!

 • anouk1991

  Heel binnenkort krijgen we de sleutel van ons eerste huisje en het eerste wat we gaan doen is de keuken vervangen. Een quooker zou daarbij zeker passen! Waarom de Quooker veiliger is dan een waterkoker? 1. Kindveilige bedieningsknop 2. Dubbelwandige kraanuitloop die niet heet wordt, dus je kunt niet verbranden aan de kraan zelf 3. De waterstraal is heet, maar de straal bestaat uit druppeltjes, heb je je hand al teruggetrokken voor je je echt kunt verbranden. Ik zeg: Vaarwel waterkoker, hallo veilige Quooker.

 • mijn~meisje

  heel graag zou ik deze winnen!! Een Quooker is veilig als een waterkoker omdat: 1 hij kan niet omvallen zoals een waterkoker, helaas is dit een veel voorkomende oorzaak van ongelukken in huis met kleine kinderen. En brandwonden bij een kind wil je echt niet! 2 Bij het water wat uit de Quooker komt zit enorm veel lucht bij tussen waardoor de straal niet massief is en je je veel minder snel verbrand. Je hebt je hand al teruggetrokken voor je je echt verbrand. Een omvallende waker koker heeft wel een massieve straal. 3 Alleen via een speciale manier kan je de heet water kraan aan zetten. Dit is voor kindjes heel moeilijk of eigenlijk niet voor elkaar te krijgen. Een waterkoker is erg makkelijk/te makkelijk te bedienen. Knopje in drukken en klaar, mocht een kindje een keer stiekem in de keuken komen kunnen deze hem dus ook zo aandoen. (bij ons zit daarom de stekker alleen in het stopcontact als we hem nodig hebben, dochterlief wilde namelijk al een keer thee voor me maken... ) 4 de kraan is geïsoleerd en word daarom niet heet. Een waterkoker is vaak niet geïsoleerd en erg heet aan de buitenkant. oo dat zijn er al weer 4 ipv 3 ik ben iig heel erg enthousiast over deze Quooker en zou hem dol graag willen winnen! Eindelijk de waterkoker de deur uit!

 • Debbielaan

  1.De quooker heeft een kinderbeveiliging. 2.het kan niet omvallen. 3. Heeft een dubbelwandige uitloop waardoor hij niet te heet word om vast te pakken

 • nowiebaby1

  1.Een omvallende waterkoker is een nachtmerrie voor elke ouder. De Quooker is juist erg veilig. 2.Dankzij de kindveilige bedieningsknop en de dubbelwandige kraanuitloop, waardoor de kraan niet heet wordt, zorg je ervoor dat je keuken een stukje veiliger is. 3.Uiteraard is de waterstraal heet, maar deze is niet massief en bestaat uit druppeltjes, waardoor je je hand al teruggetrokken hebt voordat je je echt kunt branden.

 • PrisSam

  Een quooker is veiliger dan een waterkoker omdat 1) waterkoker wordt heet aan de buitenkant 2) waterkoker kan omvallen of er kan aan het snoer getrokken worden. Wat ik nog het meest gevaarlijk vindt aan een waterkoker is als ik er mee loop (waterkoker staat in de bijkeuken) het over mn dochter kan komen als ze tegen me aankomt/rent. (Ik waarschuw haar altijd van te voren. En gelukkig luisterd ze dan goed.) De quooker staat vast en is met kinderbeveiliging dus super veilig. 3) aan de straal van de waterkoker (als je schenkt) kan je je aan branden. Zo zijn er nog meer voordelen. Het zou zo handig zijn. Als ik eten kook gebruik ik altijd kokend water (met waterkoker) En nu met baby nr 2 opkomst zou de quooker fusion erg welkom zijn :)

 • Kerstindv

  1: veiliger dan waterkoker 2: snoerloos dus de kindjes kunnen er niet aan trekken bij waterkoker wel en dan valt het om. 3: kindjes kunnen er nooit hun handjes aan verbranden

 • Savaa

  Veiligheid Quooker; 1.een kraan die vast op het aanrecht staat en niet kan omvallen (zoals een waterkoker) 2. een dubbelwandige uitloop die niet te heet wordt om vast te pakken & 3.( Voor ons baby )een kindveilige dubbeldruk-draai bedieningsknop

 • SandraWT89

  Super actie! Mijn argumenten waarom een Quooker veiliger is dan een waterkoker: (1) een Quooker kan niet per ongeluk van het aanrecht worden afgetrokken. (2) Een Quooker kan ik niet laten vallen. (3) Heel belangrijk! Een Quooker heeft een kinderslot. Ik kan nog veel meer redenen bedenken waarom een Quooker eindeloos veel veiliger en plezieriger is dan een waterkoker. De Quooker is dan ook van harte welkom bij ons thuis!

 • Irisruchti

  1. Er zit geen snoer aan waar aan getrokken kan worden. 2. Hij staat staat vast op het aanrecht. 3. Je kunt je niet branden aan de buitenkant. Hij zou echt heel erg goed van pas komen! We moeten in juni onverwacht verhuizen en dan ben ik 8 maanden zwanger, dus een quooker zou heel wat comfort kunnen brengen flesjes makend voor onze eerste baby in onze nieuwe keuken :)

 • Yelizme

  1. Het blijft niet heet aan de buitenkant 2. Veroorzaakt geen kortsluiting 3. Kan niet per ongeluk aan terwijl er geen water in zit. Ik heb 2 kleintjes en nog 1 op komst, dit zou zooooo handig zijn!!!

 • Stefanievangenegen

  1. De waterkoker loopt vaak over, waardoor er water bij het elekticiteits gedeelte komt en ee kortsluiting ontstaat. 2- dan moet ik zelf op zoek naar het probleem en dit oplossen met mijn 2 linker handen en mijn 1e kindje op komst. Dit. Gaat niet altijd in 1x goed kan ik u vertellen :0 3- mijn waterkoker is van glas en blijft daar ook dus lang warm. Doordat de waterkoker in het hoekje staat waar ook mijn ontbijt spulletjes staan heb ik al regelmatig nog half slaperig mezelf aardig zeer gedaan aan dat hete glas van de waterkoker. Dit kan natuurlijk ook bij de kleine gebeuren en dat zou ik erg vervelend vinden. Met de quooker zou dat allemaal verleden tijd kunnen zijn, heerlijk! Dat is waarom ik hem graag zou willen winnen :)

 • mklijnsma

  Ooh eindelijk kan ik hem winnen zonder dat ik 2 kinderen van 12 jaar moet hebben. Met een baby op komst (mei) lijkt dit me echt zo handig! Kan hij op termijn niet zich branden doordat de waterkoker om gaat door het snoer of per ongeluk aan gaat, want dan gebruik ik alleen nog maar de quooker die een kinderbeveiliging heeft en vast in mijn aanrecht zit. Als je de hendel los laat, geeft hij ook automatisch geen kokend water meer (tenminste, bij die van m'n schoonzus) en eventuele spatjes voelen niet kokend aan omdat het vermengd is met lucht. Ook blijft de kraan koud en niet gloeiend heet na gebruik van heet/kokend water. Ondanks dat ik ook ehbo voor kinderen kan toepassen hoop ik dat toch echt nooit te hoeven en wordt die kans wel een stukje kleiner als we deze quooker winnen.

 • missmanson

  1.het kinderslot, 2. Je kunt de quooker beweert uit je handen laten vallen 3. De quooker is zo beveiligd dat de buitenkant niet het wordt, een waterkoker wel!

 • Brennepen29

  Dat zou n super mooi cadeau zijn!! De Quooker is veiliger omdat: 1. Er n kinderslot op zit, zodat zij zich niet per ongeluk kunnen verbranden. 2. Het vast op t aanrecht gemonteerd zit i.t.t. n waterkoker. Kindjes kunnen dus niet aan een snoer trekken en zo een kan kokend water over hen heen krijgen. 3. Het scheelt veel tijd (bijv. speentjes/flesjes uitkoken) en dus bespaar je ook geld. Binnenkort verwachten wij ons 2e kleintje, dus met alle drukte is een Quooker Fusion meer dan welkom!!! Duimen maar!!!!!!!!!!!

 • AliceWonder

  een Quooker is stevig bevestigd, terwijl een waterkoker kan omvallen. Ook heeft de Quooker een dubbelwandige kraanuitloop waardoor de kraan niet heet wordt. Er ziit een kindveilige bedieningsknop op en de waterstraal is niet massief, maar bestaat uit druppels, waardoor je hand al teruggetrokken is voordat je je echt kunt branden. Voor mij zou de Quooker een uitkomst zijn met 5 kinderen in huis. 

 • leowii25

  Wij vinden de Quooker ideaal omdat: 1 - De straal van de Quooker komt in druppelvorm uit de kraan komt. Dit maakt dat de kans op verbranding een aanzienlijk stuk lager ligt. 2 - De kraanhals van de Quooker is dubbel geisoleerd waardoor de kans op verbranding lager ligt. 3 - Er zit een kinderslot op waardoor kleine kinderen de kraan niet makkelijk kunnen openen. Wij zouden de Quooker een aanwinst vinden in ons nieuwe huis in onze nieuwe keuken. Daarnaast ook zeer praktisch omdat we rond dezelfde tijd onze kleine man krijgen!

 • Girlygirly1

  De quooker heeft een kinderveilige knop waardoor het veilig is voor grijpgrage kinderhandjes. De buitenkant wordt niet heet zoals bij de waterkoker Je hoeft niet te lopen met een volle waterkoker of fluitketel. Kortom! Een aanwinst in elk huishouden

 • niedelma

  een Quooker is stevig bevestigd, terwijl een waterkoker kan omvallen. Ook heeft de Quooker een dubbelwandige kraanuitloop waardoor de kraan niet heet wordt. Er ziit een kindveilige bedieningsknop op en de waterstraal is niet massief, maar bestaat uit druppels, waardoor je hand al teruggetrokken is voordat je je echt kunt branden. Voor mij zou de Quooker een uitkomst zijn met 4 kinderen ( van puber tot baby) in huis. het zou mij enorm veel tijd schelen.

 • xxxchirleyxxx

  De quooker staat vast waardoor deze niet om kan vallen. Hierdoor kan er geen heet water over iemand heengaan. Ook is de Quooker gelijk terug koud, waardoor kinderen niet aan het hete water kunnen verbranden. Daarnaast vind ik het een veilig/prettig idee dat je super snel klaar bent met het koken van iets, waardoor je je kind minder lang onder minder toezicht hebt. Terwijl je staat te koken, heb je toch minder zicht op je kleintje, dan is het erg prettig om snel klaar te zijn.

 • kirstenkoster

  Een Quooker is super handig en veilig omdat je kindje zich nooit kan branden aan het kokend hete water! De Quooker is veiliger dan een waterkoker omdat: Hij snel en veilig wisselt van warm naar koud en je kindje door de beveiliging niet zijn handje kan branden aan het kokende water als hij gewoon zijn handjes wil wassen. Het te veel gekookte water niet op het aanrecht blijft staan in de waterkoker maar je bij de Quooker precies zoveel water kan pakken als je nodig bent. De waterkoker ook aan de buitenkant warm word waardoor je kindje zich ook zonder het water aan te raken kan branden aan de warme waterkoker en de Quooker is goed geisoleerd waardoor de kraan niet warm word. Ik zou het super leuk vinden om deze handige kraan te winnen! Zodat we nog sneller flesjes warm kunnen maken voor onze kleine! Ik ga duimen!!

 • Patriiees

  Oeh deze zou ik erg graag winnen! In juni verwachten wij ons eerste kindje en dan zou het dus ideaal uitkomen! 1- de quooker is niet verplaatsbaar en kan dus nooit van het aanrecht afvallen. 2- je hebt geen elektriciteit nodig dus geen gedoe met stekkers in stopcontacten waar kortsluiting in kan komen. 3- de quooker werkt een stuk sneller dus geen tijd voor ongelukjes door onoplettendheid!

 • Taanse

  1, het heeft een veilige bedieningsknop, kinderen kunnen het niet bedienen. Een waterkoker kunnen ze heel makkelijk aanzetten, gewoon pakken en open maken. Met alle gevolgen van dien. 2, een volle hete waterkoker kan omvallen op je kind de qooker niet. 3. De waterkoker Wordt heet aan de buitenkant als hij aan staat. De qooker niet. je kind kan daardoor ook niet z'n hand verbranden door de kraan aan te raken. Zo'n qooker zou een geweldige aanwinst zijn in onze keuken!

 • Stefiie8

  De Quooker zit vast op één plek en is veilig in gebruik waardoor onze kleintjes zich niet kunnen verbranden. Dit geeft elke ouder een gerust en onbezorgd gevoel!

 • Suussl86

  Ohhh super!! Die wil ik wel winnen. 1. De Quooker heeft geen massieve waterstraal. De waterkoker wel. 2. Kinderen krijgen de Quookerkraan moeilijk open door de druk-draai bedieningsknop. 3. de Quookerkraan kan niet omvallen en de waterkoker wel!

 • pppetra

  Oh ja, ik zou t ideaal vinden om een Quooker te hebben! Ik geef borstvoeding en om mijn productie op gang te houden drink ik de hele dag door kruidenthee. Een Quooker lijkt me daarvoor erg handig! Waarom veiliger dan een waterkoker? - een waterkoker kan omvallen doordat je kindje aan de kabel trekt of omdat hij wankel staat. - je kookt speentjes en flesjes gemakkelijker even uit, waardoor kans op bacteriën kleiner wordt. - Door te snel inschenken van water uit de waterkoker kan het kokende water gemakkelijk over je hand lopen, bij de Quooker kan het water ook over je hand lopen maar je zult je niet verbranden (druppeltjes uit de kraan).

 • Liefdesbeeb

  En wat is er gebeurt met de win actie waar je een mail voor kon inzenden? Heb nog niks daarvan teruggezien en ben zooo benieuwd of k het zou mogen reviewen!❤️

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50