Win 10.000 dollar als je baby op dezelfde dag wordt geboren als baby Meghan en Harry

Win 10.000 dollar als je baby op dezelfde dag wordt geboren als baby Meghan en Harry

Dat is nog eens een koninklijk cadeautje… Als jouw baby op dezelfde dag wordt geboren als de baby van Meghan en Harry, kun je maar liefst 10.000 dollar winnen, omgerekend zo’n 8.800 euro.

De prijs wordt beschikbaar gesteld door het ice tea-merk Pure Leaf en is bedoeld om een studie van het ongeboren kind te bekostigen.

Lees ook:
Is Meghan Markle bijna uitgerekend?

Selectie

Eerst worden er tien baby’s die op die dag zijn geboren, geselecteerd. Zij krijgen samen met hun familie een fotoshoot aangeboden in koninklijke stijl. Een van de gezinnen zal tijdens de shoot met de 10.000 dollar worden verrast.

Om je op te moeten geven, moet je kind op dezelfde dag zijn geboren als de baby van Meghan en Harry en dat kan uiterlijk zeven dagen na de geboorte van de koninklijke Britse baby. Je maakt dan een foto van je pasgeboren baby met de hele familie en die plaats je met #PureLeafRoyalTEABaby en #Sweepstakes op Twitter of Instagram.

Het enige nadeel is...je moet wel in de Verenigde Staten wonen om mee te mogen doen...

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50