Wietze de Jager wordt opnieuw papa 

Wietze de Jager wordt opnieuw papa 

Radio dj Wietze de Jager heeft afgelopen week bekendgemaakt dat zijn vrouw, Lieke weer in verwachting is. Ze hebben samen al drie kinderen en nu is de vierde is onderweg. Wietze heeft al laten weten dat er een zoontje op komst is! 

Vierde kind

In de maandagochtend radioshow van 538, heeft Wietze het grote nieuws bekendgemaakt. Dit wordt hun derde zoon, en ze kunnen niet wachten! Ze hebben namelijk al twee zoons, Kees Valentijn en Harm-Adam. En een dochtertje, die Juul Bettie heet.  

Stoppen met ochtendshow

Wietze presenteert samen met Klaas van der Eerden de ochtendshow op radio 538. Maar dat zal helaas niet meer voor lang zo zijn, omdat Wietze heeft aangegeven dit niet meer te kunnen combineren met zijn gezin. Hij wil tijd en moeite in zijn gezin steken. Na de zomer stoppen ze vervroegd met de ochtendshow en kan hij zich volledig concentreren op zijn eigen gezinnetje.

Lees ook:

Blij babynieuws voor Radio 538-dj Barend van Beelen 
Een vasectomie: alles wat je wilt weten! 

Bron: Telegraaf

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50