Welke keuzes op het gebied van voeding maak jij voor je kind?

In de eerste 1000 dagen van je leven (vanaf de bevruchting tot je tweede levensjaar) wordt de basis voor gezonde voeding gelegd. Je kind in deze periode een gezonde voedingsstijl meegeven is dus ontzettend belangrijk.

Wij vroegen bekende bloggende mama's of zij zich bewust waren van dit feit en welke keuzes zij maken op voedingsgebied voor hun kinderen. 

In deze aflevering spreken we met:

Elise van www.elisejoanne.nl
Elsbeth van www.clubvanrelaxtemoeders.nl
Kelly van www.kellycaresse.nl
Lindsay van www.lindsayvallen.nl
Sanne van www.laviesanne.nl
Willemijn van www.2wmn.nl

Een speciaal bedankje gaat uit naar de bedrijven die onze video mede mogelijk hebben gemaakt :-)

Bloomon voor de prachtige bloemen
Tout Patisserie voor de lekkere gebakjes, macarons en andere heerlijkheden
GeWoonboot waar we op een geweldige locatie onze video's op konden nemen. 

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Welke keuzes maken jullie op het gebied van voeding?

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Dat alles wordt gegeten. Geen " pasta met zonder saus" hier. Als er pesto rucola zongedroogte tomaten en pijnboonpitten inzitten wordt dat gewoon gegeten. Rucola leggen ze vaak opzij maar de rest eten ze met smaak. Pesto en kipfilet wordt zelfs aangevraagd als broodbeleg. De kaas is oude kaas. Eigenlijk voeden we ze op met sterke smaken bedenk ik mij nou. Geen onzin met slappe kinderversies. Of groente altijd met appelmoes. Maar ik heb vast makkelijke eters...de ander weer makkelijke slapers..die heb ik weer niet

  • beamke

    Volgens mij heb je hier ook niet altijd de hand in. Mijn beide kinderen schotel ik hetzelfde eten voor, ben op dezelfde manier begonnen met hapjes en ook rond dezelfde tijd. Echter mijn oudste zoon eet alles en mijn jongste zoon krijg ik met moeite wat toe. Hij is ontzettend kieskeurig en eet (zeker in vergelijking met de oudste destijds) bar weinig. Ik verbaas me er over dat zijn lengte en gewicht wel in verhouding zijn. Maar mijn oudste daarentegen is weer een moeilijke slaper en de jongste heeft geen enkel slaapprobleem. Hoe kunnen kids met dezelfde opvoeding toch zo verschillend zijn?

    Qua eten... ik let er op dat er geen aspartaam in de voeding zit. Verder eten de kids hetzelfde als ons, maar een enkel keertje iets echt heel erg pittig is hou ik rekening met hun dat zij wat anders krijgen. We eten gevarieerd. Trekken regelmatig een blikje/potje/zakje open, maar ook de groenteboer doet goede zaken met ons. Het zal zeker gezonder kunnen, maar van zo nu en dan eens een patatje of wat vette afhaalchinees liggen wij niet wakker.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50