Welk type baby geef jij de borst?

Welk type baby geef jij de borst?
  • in Baby
  • 3
  • 7206
  • 19/02/2018

Fijnproevers, onhandige drinkers en gulzigaards, als het om borstvoeding gaat zijn er verschillende type baby's te onderscheiden. Deze grappige illustraties laten dat mooi zien.Welk type baby is jouw kind?

1. De Barracuda

Jouw baby is de barracuda onder de baby's. Hij wordt helemaal wild als het over borstvoeding gaat. Zodra je hem aanlegt is er nog maar 1 focus: de borst! Je baby slurpt wel twintig minuten en is niet te stoppen! Gelukkig worden barracuda's, naarmate ze wat ouder worden, iets minder gulzig.

2. De onhandige drinker

Ook jouw baby wordt helemaal wild van de borst. Een probleempje, jouw kindje wordt zo wild dat zelfs het aanleggen niet meer lukt. Vervelend want nu is je baby niet alleen hongerig, maar ook nog eens gefrustreerd. Het voeden gaat dan vaak gepaard met tranen en verloopt zeker niet altijd van een leien dakje.

3. De slome drinker

Je baby is niet echt geïnteresseerd in het voeden en maakt weinig aanstalten om te gaan drinken. Tip! Leg je baby aan als hij lekker alert is én hapbewegingen maakt! 

4. De Culy Baby

Jouw baby is nu al een fijnproever. Hij sabbelt eerst even aan je tepel, proeft wat van de melk en maakt wat smakgeluiden alvorens hij begint het met het echte werk. Je baby vindt het niet fijn als je hem aanspoort en neemt rustig zijn tijd. Na een paar minuten proeven, ligt hij meestal lekker te drinken.

5. De slaperige drinker

De slaapkop drinkt een beetje, doet daarna een klein dutje en drinkt vervolgens weer verder. Met een beetje pech valt hij in slaap op je borst en is hij het komende uur in dromenland. En wordt hij wakker, dan wil hij gewoon weer drinken.

 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50