Wekelijks op de hoogte blijven van je zwangerschap?

Wekelijks op de hoogte blijven van je zwangerschap?

Hoe groeit de baby in je buik precies? Welke organen ontwikkelen zich wanneer? En wat leert je baby, gedurende de zwangerschap?

Het zijn allemaal vragen die iedere zwangere moeder zich vrijwel dagelijks stelt. Een zwangerschap is een lastig voor te stellen, abstracte gebeurtenis. In enkele maanden tijd groeit een versmolten eicel en zaadcel uit tot een echt kindje en in de tussentijd moet je als moeder maar afwachten wat er precies gebeurt.

Afbeeldingen en informatie over de baby en over jou als zwangere, kunnen daarom heel welkom zijn. BabyBytes staat al jaren bekend om haar uitgebreide zwangerschapsartikelen die je week na week op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in je baarmoeder.

Lijkt het je leuk om hier iedere week automatisch een berichtje over te krijgen? Meld je dan aan bij Caren, onze chatbot. Dat doe je - heel simpel! - als volgt:

- Klik op deze link, die automatisch je Facebook-messenger opent.
- Caren vraagt je hoeveel weken je zwanger bent
- Jij geeft antwoord en
- Voila, je krijgt alle informatie die je nodig hebt! 

Heel veel plezier, en geniet van je zwangerschap! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50