Weervrouw draagt kindje in draagzak tijdens weerbericht

Weervrouw draagt kindje in draagzak tijdens weerbericht

Een Amerikaanse weervrouw verraste haar publiek toen ze op televisie verscheen met haar kindje in een draagdoek. Susie Martin wilde aandacht vragen voor International Babywearing Week terwijl ze het weerbericht presenteerde.

Band

Later vertelde de moeder in het programma Good Morning America, dat ze graag aan andere moeders wilde laten zien dat de draagdoek bijdroeg aan de band tussen moeder en zoon: “Het is een manier om de baby op z’n gemak te stellen. Persoonlijk vind het ook erg handig dat ik ermee kan multitasken, ik doe andere dingen terwijl ik hem draag”.

Facebook

De beelden die later op Facebook verschenen, werden meer dan een miljoen keer bekeken en daar is Susie erg blij mee: “Door de draagdoek kan ik veel dingen blijven doen en dat is precies wat ik andere moeders mee wilde geven”.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Stokpaard

    hahaha ik hou dervan 😂 .. jammer dat er vreselijke negatief haatdragend commentaar word geleverd door de eeuwige boze menigte' die alles zuur moet maken ..

  • Treasure°

    Ik verwachtte een actie tegen zwangerschaps discriminatie op het werk.

  • Moedervanmooieknullen

    Of de mogelijkheid om je kind mee te kunnen nemen of nou ja dragen naar het werk... 🤣 baby's mee, voor een betere band hahahaha multitasken hahaha

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50