We Are Pregnant is begonnen!

We Are Pregnant is begonnen!

Vrijdag 24 maart was het weer zover: We Are Pregnant ging van start! Dit jaar kunnen alle (aanstaande) ouders zich weer onderdompelen in de leukste shops met kleding, speelgoed en sieraden voor hun kleintjes. BabyBytes was vandaag aanwezig en wij gaan je uitgebreid vertellen over dit event! 

Utrecht 

Dit jaar was evenement wederom weer in het prachtige gebouw van het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Bij binnenkomst zie je als bezoeker gelijk de prachtige architectuur van het gebouw en de leuke visuals van de shops. Bekijk van tevoren even de plattegrond en het onderdompelen kan beginnen!  

Activiteiten 

Voor iedereen die graag shopt, ben je bij 'We Are Pregnant' op het juiste adres. Er zijn shops voor alles wat je maar nodig hebt: kleertjes, kaartjes, serviesgoed voor je kleintje in de leukste kleuren maar ook knuffels en speelgoed! Natuurlijk kun je ook heerlijk rondkijken tussen de essentials zoals kinderwagens en boerendoekjes! Volg naast het shoppen de leukste workshops over onder andere 'Hypnobirthing', 'echo's voor dummy's', 'inspiratiesessies' en powersmoothies! Hoe leuk is dat?

Kolven 

Natuurlijk kan je op het event ook even rustig en privé kolven of je kleintje voeden. In de Babylounge vind je openbare en privé-plekjes om even rustig te zitten!

Cravings 

Wat 'We Are Pregnant' heel leuk heeft gedaan is inspelen op de realistische kanten van zwangerschap. Zo vind je midden van de hal een ontzettend creatief fotohoekje die de cravings laat zien die elke zwangere vrouw en die jij als zwangere vast wel herkent!

Terras 

Na het shoppen kan je heerlijk uitrusten op het indrukwekkende terras waar je onder andere koffie en thee kan halen, maar ook variërende snacks zoals tosti's, quesadilla's en flammkuchen! 

Wil je zelf ook nog inspiratie opdoen en producten uitproberen? We Are Pregnant duurt nog tot en met zondag 26 maart! Tickets kun je hier verkrijgen! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50