Wat zit er in jouw tas?

Wat zit er in jouw tas?

Een speen, een rijstwafel, snoetenpoetsdoekjes, snoepjes, pennen en ga zo maar door. In de tas van een vrouw kan er van alles en nog wat zitten, zeker als je kinderen hebt. Babybytes is nieuwsgierig: wat zit er eigenlijk in jouw tas?

Actrice Jennifer Garner laat in een video op Instagram zien wat er in haar tas zit. En er komen zeer verrassende voorwerpen tevoorschijn: een natuursteen, een honiglepel, een rol hartjesstickers, en nog een rol en nog eentje…

Lees ook:
De vluchttas: dit moet je er zeker in doen!

Jullie tas?

Ook ik heb altijd van alles in mijn knapzak, zoals mijn man en kinderen mijn tas noemen. Rijstwafels, kleurpotloden, pennen, heel veel pennen, tussendoortjes, pleisters. Eigenlijk alles was nodig is als je kinderen hebt;-)

Wat zeul jij allemaal voor ‘noodzakelijke’ dingen mee in jouw tas? Ik ben benieuwd!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50