Wat zit er in jouw tas?

Wat zit er in jouw tas?

Een speen, een rijstwafel, snoetenpoetsdoekjes, snoepjes, pennen en ga zo maar door. In de tas van een vrouw kan er van alles en nog wat zitten, zeker als je kinderen hebt. Babybytes is nieuwsgierig: wat zit er eigenlijk in jouw tas?

Actrice Jennifer Garner laat in een video op Instagram zien wat er in haar tas zit. En er komen zeer verrassende voorwerpen tevoorschijn: een natuursteen, een honiglepel, een rol hartjesstickers, en nog een rol en nog eentje…

Lees ook:
De vluchttas: dit moet je er zeker in doen!

Jullie tas?

Ook ik heb altijd van alles in mijn knapzak, zoals mijn man en kinderen mijn tas noemen. Rijstwafels, kleurpotloden, pennen, heel veel pennen, tussendoortjes, pleisters. Eigenlijk alles was nodig is als je kinderen hebt;-)

Wat zeul jij allemaal voor ‘noodzakelijke’ dingen mee in jouw tas? Ik ben benieuwd!

Chantal is online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Peepah

  Pfoeh, mijn vent vertrekt zonder iets en dat probeer ik dubbel en dwars goed te maken. Ik heb als we weggaan altijd iets te eten en een sportfles water mee. Tegenwoordig als we weg gaan stopt hij er nog een fruitschaal in en zeul ik met de tros bananen. Bo vind het tegenwoordig heerlijk om een eigen tas mee nemen en loopt vol trots met zijn Dora tas 2 luiers, doekjes, setje schone kleding een boekje en een Lego poppetje! Die eerst in mijn tas zaten.ik zit nu in elk geval niet meer met luiers of billendoekjes op het werk.

 • Dromenvanger1987

  At the and uiteindelijk vooral veel spaarzegels bonnetjes en andere rotzooi

 • Badeendje2018

  Ik heb niet eens een tas, behalve luiertas met de hoognodige dingen

 • Strelitzia

  Portemonnee, mobieltje, huissleutels, autosleutel, toegangspas werk, lippelbalsem, computer/leesbril, zonnebril, opvouwbaar tasje, zakdoekjes, verdwaalde kassabonnen en soms een flesje water, fruit, lunchpakketjes, tussendoortjes voor mijzelf. Geen kinderspullen.

 • Girls.Mom

  Mijn beurs, huissleutels, autosleutel, scootersleutel, druppel van het werk, brillenkoker, zakdoekjes, zonnebril en deodorant.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50