Dít zeggen vrouwen als ze aan het bevallen zijn

Dít zeggen vrouwen als ze aan het bevallen zijn

Je hoort het wel vaker: als je eenmaal aan het bevallen bent, kun je de meest onverwachte en rare dingen roepen. Je hebt vaak niet eens door wat je zegt, dus wees voorbereid!

Mijn eerste bevalling was een keizersnede, dus toen was ik te suf om maar iets te zeggen, maar bij de tweede beviel ik via de normale weg en heb ik lopen vloeken als een bootwerker. Ik wilde een ruggenprik, want ik trok die weeënstorm niet meer, maar ik was al te ver om een prik te krijgen en dat bracht een heel arsenaal aan vloekwoorden naar boven die ik hier maar niet zal herhalen.

Lees ook:
Hilarische uitspraken van kleuters en peuters

Oproep

Het sociale netwerk Reddit deed een oproep waarin gevraagd werd wat vrouwen zoal roepen als ze aan het bevallen zijn en daar kwamen heel wat bijzondere en lachwekkende reacties op.

"Toen mijn broer werd geboren, moesten ze een verlostang gebruiken. Mijn moeder zag het ding en schreeuwde: 'Dat is een saladetang! Je gaat geen keukengerei daar gebruiken!'”

Verpleegkundige: “Ik hielp bij een bevalling van een dame die zich niet realiseerde dat ze zwanger was en onze hulp had ingeroepen vanwege buikpijn.
Patiënt: 'Je bent een idioot! Ik ben verdomme niet zwanger!'
Ik: 'Nou, ik kan een hoofdje zien.'
Patiënt: 'Dat moet een tumor zijn!'
De ‘tumor’ bleek een gezond meisje te zijn. De moeder was trouwens na de bevalling een en al liefde voor haar kind."

"Toen mijn zus aan het bevallen was, was ze aan het schreeuwen en onze moeder wilde haar geruststellen: 'Het komt goed. Adem diep in en uit. Het is zo voorbij.'
Mijn zus keek naar mijn moeder en zei: 'Je hebt geen flauw idee hoe het is.'"

"Ik ben een verpleegkundige en heb heel wat vreemde dingen voorbij zien komen tijdens bevallingen. Zo was ik bij een bevalling toen de patiënte aan haar vriend vertelde dat het niet zijn baby was. Het werd doodstil in de kamer waarop de vriend de kamer verliet zonder iets te zeggen…"

"De eerste woorden die ik tegen mijn zoon zei: 'Je moet wel heel erg leuk zijn, want dit doet verdraaid veel pijn.'”

"Toen mijn moeder van mij beviel, trok ze mijn vader bij zijn shirt naar haar toe en zei: 'Hoepel alsjeblieft op!'"

"Ik zei tegen de anesthesist dat ik hem elke 30 seconden in zijn ballen zou trappen, zodat hij kon voelen hoe het is."

"Toen mijn vriendin moest bevallen zei ik tegen haar dat ze moest ontspannen en dat alles dan goed zou komen. Ze werd kwaad en schreeuwde: 'Zal ik eens je penis 10 centimeter uit elkaar rekken, zodat je kunt voelen hoe het is!' Iedereen in de kamer schoot in de lach."

Weet jij nog wat je hebt gezegd toen je aan het bevallen was? Wij zijn heel benieuwd! Laat je reactie hieronder achter, wie weet komt er een vervolg op dit artikel.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50