Wat ouders doen met het haar van kinderen

Wat ouders doen met het haar van kinderen

Een vlecht of een staart is het meest creatieve wat ik kan doen met het haar van mijn dochter, maar er zijn ouders die van het haar van hun kind een stuk creatiever zijn. Leuk ter inspiratie!

Zo was er een moeder van woe de dochter ‘Crazy Hair Day’ op school had. Het was de bedoeling dat het kind met het meest creatieve kapsel een prijs kon winnen. En deze moeder wilde per se winnen. Ze liet zich door de tekenfilm De Kleine Zeemeermin inspireren en kwam tot deze creatie die op Twitter werd gedeeld.

my sister had crazy hair day at school today and my mom was not playing games and really wanted her to win pic.twitter.com/owo78whIWI

— ariel (@aireuhl_) 19 maart 2019

Inspiratie

Niet alleen kreeg de moeder de prijs waarnaar ze zo smachtte, ook inspireerde ze vele andere ouders om opvallende kapsels bij hun kinderen te creëren.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50