Wat lief! Vader organiseert beautydagje voor peuterdochter

Wat lief! Vader organiseert beautydagje voor peuterdochter
  • in Vaders
  • 1
  • 789
  • 29/03/2023

Als je vrouw en je oudste dochter weggaan voor een dagje wellness, wat ga je dan met je peuterdochter doen? Deze vader veroverde de harten van iedereen met zijn briljante idee.

Omdat zijn vrouw met hun oudste dochter een dagje wegging vanwege een bezoekje aan een beautysalon, bedacht deze vader iets briljants waardoor zijn jongste dochter zich niet uitgesloten voelde. Hij regelde een beautydagje thuis voor zijn peuterdochter! 

Video op Instagram

Hij plaatste de video op Instagram waar hij actief is onder de naam @thedadsocial met de tekst: “Mam en zus gaan naar de salon, dus ik wilde haar niet het gevoel geven dat ze werd buitengesloten.” 

In de video is te zien dat hij zijn dochter verwend met een zelfgemaakt maskertje, stijlt hij haar haren en verzorgt hij zowel een mani- als een pedicure!

Wat een geweldige vader ben je dan!

Lees ook:

Hilarisch: vaders tijdens de bevalling
Om te smelten: vader-kind-foto's

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50