Wat kun je doen aan drammen en zeuren?

Wat kun je doen aan drammen en zeuren?
  • in Peuter
  • 0
  • 646
  • 20/02/2024

Zó vervelend als je kind maar blijft drammen en zeuren, terwijl je al nee hebt gezegd en hebt uitgelegd waarom iets niet mag of kan. Opvoedcoach Annelies maakte er een podcast over waarin ze tips geeft hoe je dit kunt aanpakken.

Wat als je kind gewoon niet ophoudt met drammen en zeuren? Je hebt al tig keer gezegd dat je kind geen snoepje mag en nee… hij mag ook niet op de iPad. Je hebt keurig uitgelegd waarom het niet mag, maar helaas, je kind is boos en blijft zeuren. Help. Wat doe je dan?

Podcast

De antwoorden vind je in deze aflevering van Annie’s Podcast, van onze opvoedcoach Annelies. 

Lees ook:

Wanneer ben je te vaak boos op je kind?
Ruzie tussen je kinderen: waarom dit de nummer 1 frustratie van ouders is

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Mijn naam is Annelies Bobeldijk van WOW! Opvoedcoaching en ik leer ouders van jonge kinderen hoe ze Realistisch kunnen Opvoeden.

Want je kunt liefdevol opvoeden, zónder te pamperen. En je kunt duidelijk zijn, zónder autoritair te zijn.

Misschien heb je mijn naam wel eens voorbij zien komen in de krant, want ik word regelmatig geïnterviewd door diverse landelijke media, zoals bijvoorbeeld NU.nl, het RTL Nieuws en dagblad Trouw. Inmiddels heb ik al meer dan 10.000 ouders geholpen met mijn methode Realistisch Opvoeden.

Naast opvoedcoach ben ik zelf moeder van 4 jongens (11, 9, 6 en 3) en ik weet dus als geen ander dat de theorie iets heel anders is dan de praktijk.

Volg mij op Instagram (@wow_opvoedcoaching), want daar deel ik iedere dag tips om het opvoeden leuker en makkelijker te maken of neem een kijkje op mijn website www.wowopvoedcoaching.nl

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50