Was het maar weer zomer

Was het maar weer zomer
  • in Moeder
  • 3
  • 1339
  • 29/03/2019

Is het al zomervakantie?! Wat spookt dat zinnetje de laatste weken door mijn hoofd zeg… Ben ik dit wel? Waarom wil ik zomer?

Verklaar mij maar voor gek, maar ik ben bang voor hetzelfde bloedhete weer van vorig jaar en ik gedij slecht in hitte. Toch wil ik zomer. Lekker buiten in de zon met een bakkie koffie, de kids, en mijn lieve buurvrouwvriendin. Bizon en Kit worden we genoemd in de "Flatsmond".

Lees ook de vorige blog van Sharon:
'Durfde ik maar weer alles te doen'

Geen wekker

Ik kijk er ook naar uit om niet meer de kids en mezelf in zoveel mogelijk lagen te gooien om het warm te hebben. Om nog maar niet over de vrolijkheid van de mensen te praten. Het zonnetje doet velen goed. En weet je waar ik nog het meest naar uit kijk? Niet om zeven uur de wekker te zetten, maar gewoon een beetje door liggen ‘stinken’ in bed tot ik zelf eraan toe ben op te staan.

Prikjes

Weer even terug naar het hier en nu. Paige haar eerste prikjes zijn een feit. Weer wat geleerd… Wat kan ze een strot opzetten, zeg. Ze liep helemaal rood aan en bleef er bijna in hangen. Dan breekt je moederhart. De dag van de prikjes had ik alles afgezegd en een rustige dag ingepland, want je weet maar nooit of ze er last van krijgt. Maar na een slaapje was mevrouw weer haar lachende zelf. Heerlijk kind, niets meer aan doen.

Nog even genieten

Ze begint steeds meer te brabbelen tegen je, slaapt heerlijke nachten en is nagenoeg altijd aan het lachen als ze wakker is. Ik geniet nog even, want officieel is het alweer mijn laatste verlofweek (en als de blog erop komt, is het de laatste dag). Maar het genieten gaan wij natuurlijk veel langer doen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Maandenlang schreef ze onder het pseudoniem 'Nummer-drie-op-komst', omdat ze in alle rust van haar zwangerschap wilde genieten. Maar nu ze is bevallen mag de hele wereld mee genieten van haar belevenissen! Sharon, onze BabyBytes-admin, die orde houdt op ons druk bezochte forum en toezicht houdt op onze forumbloggers, is bevallen van een dochter en schrijft regelmatig over haar belevenissen als moeder.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50