Waarschuwing drinkbeker Kruidvat

Waarschuwing drinkbeker Kruidvat

De Kruidvat anti-lek beker met handvat die in alle Kruidvat-winkels voor € 4,49 werd verkocht, voldoet helaas niet aan de veiligheidseisen. Het risico bestaat dat de sierstrips op de handvatten kunnen loslaten. Wanneer kleine kinderen deze vervolgens in hun mond stoppen, kan dit bij hen mogelijk verstikkingsgevaar opleveren.  

Terugbrengen kan ook zonder aankoopbon

Op het etiket van de anti-lek beker staat de EAN-code 8717333385101. De beker met handvat was in vier verschillende kleurstellingen verkrijgbaar, namelijk blauw met groen, paars met blauw, groen met oranje en rood met geel. Als je in het bezit bent van deze beker, stop dan met het gebruik. Je kunt deze beker terugbrengen naar één van de Kruidvat-winkels. Vanzelfsprekend krijg je hier het volledige aankoopbedrag terug (ook zonder aankoopbon).  

Voor meer informatie kan tijdens kantooruren telefonisch contact worden opgenomen met onze gratis servicelijn, telefoonnummer 0800 – 1211.  

Namens Kruidvat:
"Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Onze excuses voor het ongemak."

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50