Waarom iedereen me plotseling feliciteerde

Waarom iedereen me plotseling feliciteerde
  • in Peuter
  • 0
  • 2449
  • 21/04/2021

Heel gek als iedereen je ineens feliciteert en veelbetekenend naar je buik kijkt. Deze moeder moest blijkbaar even iets rechtzetten.

Een moeder deelde onlangs een grappig verhaal op het netwerk Reddit.

“Afgelopen week kreeg ik ineens heel veel lachende blikken en felicitaties. Vooral als ik langs andere ouders van onze kinderopvang liep. Ik vond het maar raar, want er was niemand jarig en er was ook niets speciaals gebeurd. Ik liet het maar een beetje langs me heen gaan. Totdat ik met een medewerker van de kinderopvang sprak. Ze zei dat ze heel erg blij voor ons was. Onze dochter had haar verteld over haar kleine zusje die in mama’s buik zou zitten. Onze dochter had blijkbaar aan iedereen verteld dat ze binnenkort grote zus gaat worden!”

Lees ook:
5 dingen die niemand je vertelt over het opvoeden van peuters

Zwanger

“Er is alleen een probleem: ik ben niet zwanger. Toen ik mijn dochter ernaar vroeg zei ze: ‘Jawel hoor, mama, kijk maar naar je buik.’ Ik dacht altijd dat ik een vrij normale buik had, dus bedankt liefje… Ze gaat deze week logeren mij haar opa en oma. Ik ga eerst maar even bellen…”

Bron: Reddit

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50