Waar is die luier die een poepexplosie aankan?

Waar is die luier die een poepexplosie aankan?

Esmee (moeder, schrijfster, blogster en fotografe) is een echte luier-scepticus geworden. Noem het merk, zij heeft ze geprobeerd. En bijna allemaal overleefden ze de poep-explosie-in-de-vroege-morgen niet. Ze vraagt zich af: ‘Waar is die luier die dit probleem aankan?’

BabyBytes vroeg Esmee of ze de producten van LILLYDOO wilde uitproberen. Misschien dat daar de luier van haar dromen tussen zit? Esmee ging ermee aan de slag en schreef er een blog over.

Nieuwe luiers!

Ik was al de hele dag in mijn nopjes omdat ik wist dat de postbode zou komen, en toen hij eindelijk om 16:46 uur voor de deur stond met een megagrote LILLYDOO doos deed ik een dansje van geluk. Waar een nieuwbakken moeder al niet blij van kan worden: nieuwe luiers.

Mooi design

Dat het design prachtig was wist ik al, dat is op de productfoto’s namelijk al goed te zien. Maar soms wijkt de ‘real deal’ af van de foto’s en is dat jammer. Dat was bij de luiers van LILLYDOO niet het geval. Ze waren net zo mooi als op de foto. In al mijn enthousiasme betrok ik mijn partner erbij en samen stonden we met al dat moois in onze handen. “Ik ga hem verschonen!” zei mijn lief. Nooit eerder met zoveel goede zin stonden we samen bij de commode. Baby vond het maar een beetje gek. Zoveel blijdschap over een schone luier. Maar als zelfs papa enthousiast wordt van de zachtheid, het design en het gebruiksgemak van een luier – dan weet je dat het goed zit.

lillydoo

Overleeft de luier de nacht?

Toch was ik nog niet helemaal overtuigd – we moesten immers de nacht nog ‘overleven’. Ons kind heeft er namelijk een handje van om op het moment dat hij ’s ochtends zijn oogjes opent, met alle kracht in zijn kleine lijfje zijn luier vol te poepen. En de meeste luiers vinden dat niet zo leuk – met gele vlekken in menig pyjama en ons matras tot gevolg. Maar warempel, de volgende morgen zat zijn luier vol, en was er geen druppel naast gelekt! Hoera! Zelfs deze test passeerde LILLYDOO. Een beetje verbaasd maar ontzettend blij gooide ik de volle luier in de luieremmer. Dat is nog eens een fijn begin van de dag.

Maandabonnement

Goed, het moge duidelijk zijn: wij zijn fan. Zo fan zelfs, dat we inmiddels een maandabonnement hebben afgesloten bij LILLYDOO. Vet handig, je krijgt dan gewoon je maandelijkse hoeveelheid luiers thuisbezorgd en hoeft verder nergens over na te denken. Ook hebben ze luierdoekjes, die wij niet zo fijn als de luiers zelf vonden, maar zeker ook de moeite waard zijn eens te proberen.

Meer van Esmee kun je lezen en zien op www.huisjeboompjebaby.blog.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50