Vrouw trouwt met haar spermadonor nadat ze hem online vindt

Vrouw trouwt met haar spermadonor nadat ze hem online vindt

Het zou een geweldig script voor en film kunnen zijn, maar nee hoor, is gewoon écht gebeurd. Een vrouw heeft jaren later de donor opgespoord die haar kindje bij haar verwekt heeft en is met hem getrouwd! Wij worden hier spontaan een beetje week van.

Lees ook:
Donorkinderen eisen DNA-test overleden arts

Aminah Hart had Scott Andersen gekozen uit een stapel van drie profielen om de vader van haar toekomstige kindje te worden. En hoewel het proces anoniem was, zei de moeder dat ze wilde dat haar kleine meisje haar vader kon leren kennen. Aminah vond Scott via het internet op basis van zijn voornaam en beroep – hij is veehouder – en nam contact met hem op via het IVF-register om hem een foto van Leila te sturen.

“Het was onwerkelijk”, herinnert Scott zich na zijn ontmoeting met Aminah. “Ik keek naar dit kleine meisje - ze ziet eruit als mijn andere kinderen en heeft net als ik blond haar en blauwe ogen. Ze was niet echt mijn dochter, maar toch wel. In het begin kende ik Aminah niet, dus ik liet niet veel emotie zien. Het was overweldigend in het begin.”

Scott geeft toe dat het ‘vreemd was in het begin’, maar toen hij Aminah leerde kennen, werd hun relatie sterker en romantischer. “Aminah en ik werden vrienden en Leila begon me papa te noemen en kwam de hele tijd naar me toe”, zegt hij.

De twee trouwden uiteindelijk en Aminah schreef er zelfs een boek over: How I Met Your Father, waarin ze gedetailleerd hun unieke liefdesverhaal beschrijft. Voor degenen die meer willen: er komt misschien (dus toch!) zelfs een film aan.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Beeld: Facebook Aminah Hart

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50