Vrouw steelt 19 kinderwagens in Disneyland

Vrouw steelt 19 kinderwagens in Disneyland

Een 52-jarige dief heeft de afgelopen weken flink toegeslagen in attractiepark Disneyland Parijs. Ze nam maar liefst 19 kinderwagens mee uit het park. Haar 16-jarige dochter was haar rechterhand tijdens de diefstallen.

Betrapt

Dat meldt het Franse dagblad Le Parisien. Afgelopen zondag betrapten medewerkers de dief op heterdaad. Ze werd aangehouden door de politie en kon al snel voor de rechter verschijnen.

Lees ook:
Even lachen: kantoordief steelt per ongeluk moedermelk

Weggeven

De moeder van vijf kinderen verklaarde dinsdag in de rechtbank dat ze in de war was en niet wist wat haar bezielde. Ze beweert dat ze de gestolen wandelwagens niet heeft verkocht: "Ik wilde ze geven aan mensen die ze nodig hebben."

Minderjarige dochter

Van de rechter kreeg de dief uiteindelijk een voorwaardelijke straf celstraf van zes maanden opgelegd. Dat ze op pad ging met haar minderjarige dochter, woog extra zwaar mee.

Zijn jullie wel eens bestolen van baby items?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50