Vrouw herkent gezicht overleden oma in echofoto

Vrouw herkent gezicht overleden oma in echofoto

We hebben allemaal wel eens een verhaal voorbij zien komen van iemand die het evenbeeld van Jezus ergens in zag of bijna zijn tanden heeft gezet in een tosti met de Heilige maagd Maria erin gebrand. Nu is daar mom-to-be Louise Corkill. Ze zegt het gezicht van haar overleden oma in de echofoto van haar ongeboren kind te zien.

Geslachtsbepaling 

De dertigjarige Louise onderging een echo met vijftien weken zwangerschap o zo achter het geslacht van haar kindje te komen. Toen ze hoorde dat ze in verwachting was van een jongetje, was dit op zichzelf al een ferme schok. Ze was er namelijk van overtuigd een meisje te krijgen. 

Maar dat was niets in vergelijking met de schok die zich later zou voltrekken. Toen ze een foto van de echo in handen had schrok ze zich rot. Ze zag het gezicht van haar oma Mary Parkinson, die overleed in 2001.

De echofoto

"Ik wist meteen dat zij het was en ik was geschokt om haar weer te zien. Het was alsof mijn oma liet weten dat ze er was en dat ze over mijn baby waakte." Aldus Louise die aangeeft een hele hechte band met haar oma te hebben gehad.

"Ik zag haar elke dag en we waren er helemaal kapot van toen ze overleed op 66-jarige leeftijd. Veel te jong! Ik draag nog elke dag een foto van haar in een ketting om mijn nek en ik ben er absoluut keer van dat het haar gezicht is op de echofoto" voegt de vastberaden Louise eraan toe.

Louises oma

Sceptisch

Louise draagt de echo al geruime tijd met zich mee op zak. Als iemand aangeeft sceptisch te zijn, schuift ze hem onder zijn of haar neus. Sommigen hebben al aangegeven dat de foto bewerkt moet zijn maar daar is Louise heel duidelijk in "het is de echo echofoto, absoluut geen bewerking!"

De foto wordt nu thuis ingelijst.

Louise en haar man hebben al twee kinderen

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50