Vrouw heeft miskraam en is toch zwanger van tweeling

Vrouw heeft miskraam en is toch zwanger van tweeling

Dat wonderen bestaan, bewijst de 22-jarige Carina Marshall. Ze is intens verdrietig als ze een miskraam krijgt, maar pakt haar leven al snel weer op. Totdat ze een aantal weken later last krijgt van misselijkheid, waardoor ze vermoedt zwanger te zijn. 

Tijdens een bezoekje aan een arts, waarin een echo wordt gemaakt, komt Carina erachter dat ze zwanger is. En niet pas, maar al een hele tijd! De miskraam die ze had gehad, bleek van één van de twee kindjes te zijn, die in haar buik groeiden. De andere dappere trooper is dus gewoon blijven zitten!  

Aanzoek

De middag nadat ze erachter waren gekomen dat Carina - nog steeds - zwanger was, ging haar vriend Kieran Morris op zijn knieën. "We waren zó dolgelukkig met dit nieuws en we hadden het al maanden over een mogelijke bruiloft. Dit leek me een mooi moment!" verklaart de gelukkige aankomende vader en bruidegom. 

Het gebeurt - helaas - vaker dat vroeg in de zwangerschap één van de twee embryo's niet overleeft en de andere wel. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50