Vrouw bevalt van baby die ZES KILO weegt

Vrouw bevalt van baby die ZES KILO weegt
  • in Baby
  • 5
  • 32400
  • 12/06/2017

Chrissy Corbitt uit Florida beviel onlangs van haar vijfde kindje. Dochter Carleigh werd middels een keizersnede op de wereld gezet en terwijl ze uit de buik van haar moeder werd gehaald, moesten de artsen lachen. 'Klene' Carleigh bleek namelijk ruim zes kilo te wegen!

"De bevalling was onwijs grappig," vertelt Chrissy aan ABC news. "Terwijl Carleigh geboren werd, werden er allerlei doeken over haar heen gelegd. Maar ondertussen waren de artsen en het verplegend personeel dus aan het giechelen en haar gewicht aan het raden. Ik had helemaal nog niet gezien dat er een joekel van een kind uit me gehaald was! Toen ze even later vertelden dat ze ruim zes kilo woog, kon ik mijn oren niet geloven!" aldus de trotse moeder.

Zes maanden oud

Haar minstens net zo trotse vader Larry Corbitt vertelt: "Ze heeft heerlijk dikke wangetjes en ze is sowieso gewoon lekker stevig. Ze heeft het gewicht van een baby van zes maanden oud en gisteren had ze zelfs kleertjes aan voor kinderen van zo'n negen maanden!" Hij raakt niet uitgepraat over zijn mollige dochter: "Luiers voor newborns past ze niet. We hebben maat 3 aan moeten schaffen!" vervolgt hij.

Zware zwangerschap

Chrissy en Larry hadden geen idee dat hun dochter bijna dubbel zo groot zou zijn als een gemiddelde nieuwbakken baby van zo'n drie kilo. "Deze zwangerschap was wel zwaar, maar niet per se omdat Carleigh zwaar was," vertelt Chrissy, "Vorig jaar brandde onze keuken af en ben ik voor 27 procent verbrand op mijn armen en benen. Ook heb ik de hele zwangerschap last gehad van bloedarmoede."

Gelukkig gaat alles nu goed met moeder en dochter. Of dit het laatste kindje is? Daar zijn Chrissy en Larry heel stellig in: "Jazeker! Het is mooi zo. We stoppen met een klapper!"

Hoe zwaar was jouw kindje tijdens de geboorte?

Bron afbeeldingen: ABC News. De ouders hebben deze foto's ter beschikking gesteld. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50