Vrouw bevalt tijdens concert Pink

Vrouw bevalt tijdens concert Pink

Een bijzonder concert voor Pink en de Britse Denise Jones. Tijdens het optreden van de Amerikaanse zangeres beviel de vrouw namelijk van een dochter, die de naam Dolly Pink kreeg. 

Get This Party Started

Het begon allemaal tijdens het nummer Get This Party Started. Denise merkte dat de bevalling ging beginnen en werd snel naar de Eerste Hulp gebracht. Daar werd duidelijk dat er geen tijd was op naar het ziekenhuis te gaan. 

Nog nooit meegemaakt

De baby werd in het Anfield Stadium ter wereld gebracht. De artsen stonden er versteld van: “Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Normaal gesproken haal je mensen om andere redenen uit het publiek, maar het was erg bijzonder”.

Dolly Pink

Moeder en kind maken het goed. “Ik ben nog steeds in shock en baal ook wel een beetje dat ik het concert heb gemist”, grapte Denise. “Maar ik kan niet gelukkiger zijn dan ik nu ben. Oorspronkelijk zouden we haar Dolly Louise noemen, maar omdat ze tijdens het optreden is geboren hebben we haar Dolly Pink genoemd”.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


 • Soccer-Mom

  Ik kwam het al eerder op Insta tegen. Ik was ook bij P!nk vorige week. Heerlijk concert. Jammer dat de baby niet even tot het einde wilden wachten. Of de baby wilde er gewoon bij zijn want Get The Party Started was het openingsnummer.

 • Joopie86

  Ik was bij een concert van pink in Engeland 1.5 week geleden.... de beveiligers gaven golden circle tickets en gratis bekers water aan alle zwangere dames.

  Dus en super dichtbij het podium maar ook even ruimte om te zitten als je te moe bent... super geregeld ^^

 • Soccer-Mom

  Oh, wat een geluk zeg. Ik had gewoon een kussen onder mijn shirt moeten stoppen, haha!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50