Vriendin Jan Dulles voor derde keer zwanger

Vriendin Jan Dulles voor derde keer zwanger

December vorig jaar verloren Jan Dulles en zijn vriendin Caroline Mol hun drie maanden oude dochtertje Donna, maar nu maakte de zanger via Instagram bekend dat er een nieuw lichtpuntje in hun leven is: zijn vriendin Caroline is voor derde keer zwanger!

Op Instagram plaatste hij een prachtige foto van zijn zoontje die een foto vasthoudt van zijn overleden zusje en zijn vriendin die echo’s in haar hand vasthoudt, met de tekst:

“Na het verdriet dat wij, en onze naaste familie de afgelopen maanden hebben doorgemaakt, is dit lichtpuntje, dit nieuwe leven, van harte welkom. Als alles goed gaat, komt ons derde kindje tegen het eind van het jaar. Dat zal een emotionele decembermaand worden. We hopen te kunnen gaan genieten van deze zwangerschap, ondanks dat er geen uur voorbijgaat dat we niet aan Donna denken.”

Bron: RTLnieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Yune

    Het is hun gegund

  • Nog-even!

    Beter opletten: zijn vriendin heet niet Donna!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50